Šup s milenkou do bavoráku. Úleva skvěle oblečeného Marka Dalíka

11.10.2012 6:57

Bulvár se včera „pověsil“ na lobbistu Marka Dalíka, který byl díky rozhodnutí soudu propuštěn na svobodu. Po třech dnech v cele předběžného zadržení byl zarostlý a očividně unavený, náladu mu však mohla zvednout přítomnost jeho přítelkyně Gábiny a rovněž Mirka Topolánka, s nímž stále tvoří nerozlučný tandem.

Šup s milenkou do bavoráku. Úleva skvěle oblečeného Marka Dalíka
Foto: hns
Popisek: Marek Dalík figuruje v kauze Pandur

Kouzelník politického zákulisí Marek Dalík a bývalý premiér Mirek Topolánek jsou podle deníku Blesk spojeni ještě blíž, než kdyby byli bratři. Topolánek Dalíkovi ještě v časech své politické slávy prozradil, že s ním stojí a padá, a nyní, když jeho pravou ruku propustili z vazby, se pro něj rozjel přímo do kanceláře právníka Sokola.

Vše o kauze Marka Dalíka naleznete ZDE

Ještě ve středu ráno Dalíka, obviněného z podvodného chvástání, zarputile hájil. V SMS zprávě pro server Aktuálně.cz rozebíral důvody, proč by měl být Dalík propuštěn na svobodu. Těžko prý může ovlivňovat například zbrojaře Muselu, který je po záhadném pádu z posedu neschopen výpovědi, nebo manažera firmy Steyr, který se ukrývá.

Po oznámení lobbistova propuštění fotograf bulvárního deníku zvěčnil Mirka Topolánka, kterak se snaží nenápadně proklouznout do bílého bavoráku, a přidává popisek: „Jakmile se Topolánek dozvěděl o propuštění Dalíka, sedl i s jeho přítelkyní do jeho auta a jel pro něj.“

Pak už se ležérně oblečený Topolánek usmíval, když si Dalíka společně s jeho přítelkyní odváděli do auta. Stavili se pro něj v kanceláři jeho právníka Tomáše Sokola, kam odjel od soudu. Advokát přitom před justičním areálem Na Míčánkách novinářům tvrdil, že netuší, co teď bude jeho klient dělat.

Obviněný, ale zatím propuštěný lobbista byl oproti svému příteli oblečen v elegantním obleku, na tváři měl strniště a podle pozorování bulvárního listu působil mírně unaveně.

Trojice prý Dalíkovým bavorákem odjela do jeho luxusní vily na Hradčanech, kde podle dalších přítomných novinářů setrval Topolánek asi hodinu.


 

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…