Svazáku ze Suché Loze, směju se ti. Petr Gazdík schytal přímou ránu. A ošklivou předpověď, jak dopadne s KDU

27.03.2017 15:55

Exhejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek (ČSSD) se na svém facebookovém profilu smál počínání podle jeho slov „novodobého svazáka ze Suché Loze“ Petra Gazdíka (STAN). A pustil se i do lidovců. KDU-ČSL a STAN mají v úmyslu jít na podzim společně do sněmovních voleb.

Svazáku ze Suché Loze, směju se ti. Petr Gazdík schytal přímou ránu. A ošklivou předpověď, jak dopadne s KDU
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Jihomoravský hejtman Michal Hašek

„Musím se smát novodobému svazákovi ze Suché Loze, který chce být pevnou hrází proti ruským a čínským rejdům. Pro pořádek – Angela Merkelová pořádá společné schůze německé a čínské vlády v Berlíně, čínského prezidenta se všemi poctami vítá anglická královna Alžběta, i s těmi se Peťa Gazdík vypořádá?“ zeptal se Hašek. 

Následně také podotkl, že zná ze své politické kariéry KDU-ČSL na celostátní i regionální úrovni, kdy pamatuje i časy Cyrila Svobody, Miroslava Kalouska, Jana Kasala, Jiřího Čunka či také současného předsedy Pavla Bělobrádka. „Na jižní Moravě jsem zažil éru Stanislava Juránka i Romana Celého, zažil jsem matadory Milana Šimonovského, Libora Ambrozka, Ladislava Šustra, Pavla Balíka a řadu dalších. Dal jsem dvakrát přednost koalici sociálních a křesťanských demokratů, tak přirozené našemu regionu před čistě levicovou koalicí s KSČM,“ dodal.

Podle svých slov nyní nerozumí lidoveckým hrátkám s Gazdíkovým hnutím STAN. „Lidovci mají celou řadu úspěšných komunálních politiků a nepotřebují být podle mého názoru účastníkem pro ně velmi rizikového zájezdu s názvem ‚koalice‘ pro sněmovní volby 2017. Přijímají tak spoluodpovědnost za minulost Petra Gazdíka a hnutí STAN z doby, kdy poslal společně s Miroslavem Kalouskem lidovce do kopru a podporoval Nečasovu vládu se všemi skandály, které ji provázely...,“ řekl s tím, že KDU-ČSL má své jasné a disciplinované voliče a vracejí se jí podporovatelé, kteří lidovce opustili s Kalouskovým projektem TOP 09.

„Nerozumím, proč tento bonus chtějí přenechat jinému politickému subjektu. Takže zřejmě přijde lidovecký kroužkovací maratón, nejen na jižní Moravě,“ uzavřel.

Celý příspěvek Michala Haška:

Musím se smát novodobému svazákovi ze Suché Loze,který chce být pevnou hrází proti ruským a čínským rejdům  pro pořádek - Angela Merkelová pořádá společné schůze německé a čínské vlády v Berlíně, čínského prezidenta se všemi poctami vítá anglická královna Alžběta, i s těmi se Peťa Gazdík vypořádá ???  Znám ze své politické kariéry KDU-ČSL na celostátní i regionální úrovni, pamatuji časy Cyrila Svobody, Miroslava Kalouska, Jana Kasala,Jiřího Čunka i Pavla Bělobrádka. Na jižní Moravě jsem zažil éru Stanislava Juránka i Romana Celého,zažil jsem matadory Milana Šimonovského,Libora Ambrozka,Ladislava Šustra,Pavla Balíka a řadu dalších. Dal jsem dvakrát přednost koalici sociálních a křesťanských demokratů,tak přirozené našemu regionu před čistě levicovou koalicí s KSČM. Nyní nerozumím hrátkám s Gazdíkovým hnutím STAN, lidovci mají celou řadu úspěšných komunálních politiků a nepotřebují být podle mého názoru účastníkem pro ně velmi rizikového zájezdu s názvem "koalice" pro sněmovní volby 2017. Přijímají tak spoluodpovědnost za minulost Petra Gazdíka a hnutí STAN z doby,kdy poslal společně s Miroslavem Kalouskem lidovce do kopru a podporoval Nečasovu vládu se všemi skandály,které ji provázely... KDU-ČSL má své jasné a disciplinované voliče a vrací se jí podporovatelé,kteří lidovce opustili s Kalouskovým projektem TOP09,nerozumím proč tento bonus chtějí přenechat jinému politickému subjektu. Takže zřejmě přijde lidovecký kroužkovací maratón,nejen na jižní Moravě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…