Tady máte to, co jste ještě nikdy neslyšeli. Tajně pořízená nahrávka z jednání ČSSD

14.12.2018 10:44

ParlamentníListy.cz ve čtvrtek uvedly, že disponují informacemi o tajně pořízené nahrávce z jednání pražské ČSSD. Ta informace se ukázala jako pravdivá. A co víc, naší redakci se konkrétní audiozáznam podařilo i získat. Na jedné straně by se mohlo hovořit o senzaci, na straně druhé je však patrný velmi pragmatický přístup. A dokonce i snaha řešit stávající situaci.

Tady máte to, co jste ještě nikdy neslyšeli. Tajně pořízená nahrávka z jednání ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Asi nejhůře z níže nahraného záznamu vychází Jiří Zimola. Ten sice na mnohé členy působí sympaticky, na straně druhé ale řada významných členů ČSSD o tomto exhejtmanovi hovoří jako o prospěcháři s velmi, velmi divným chováním. Mnozí mu vyčítají i to, že jej žene touha za penězi a vlastním prospěchem, aniž by se podřizoval celku.
 

Anketa

Jak jste spokojeni s vládnutím koaliční vlády hnutí ANO a ČSSD?

hlasovalo: 16691 lidí
 
Připomeňme nyní, co jsme uvedli ve čtvrtek: „Lze se domnívat, že informace o tom, jak Kucián mluví o Jiřím Zimolovi jako o praseti, by mohla udělat zemětřesení v ČSSD, protože Jiří Zimola je v řadě míst socdem oblíbený. A naopak o Kuciánovi se ví, že dělá špinavou práci ve straně a je blízký europoslanci Pochemu,“ uvedl náš dobře informovaný zdroj. Miroslav Poche na řadu členů socdem působí kvůli své minulosti a arogantnímu chování jako takzvaný rudý hadr.
 
Audio mělo být pořízeno teprve nedávno a mělo by zachycovat debatu, kdy se sociální demokraté baví o výsledcích neúspěšných komunálních voleb.
 
„Jirka Zimola je prase první kategorie, je to lidská svině, člověk, jemuž jde zejména o vlastní prospěch. A je to taky člověk, který nikdy nic neudělal, žvaní, mele totální nesmysly“. Tak se jeden z nejvyšších činitelů ČSSD, tajemník Michal Kucián, podle našeho zdroje vyjadřuje právě o Jiřím Zimolovi, který svého času chtěl měnit praktiky v Lidovém domě...
 
AUDIO SPUSTÍTE NÍŽE:

(vzhledem k vysokému počtu stažení se omlouváme za případné prodlevy, záznam již nahráváme na Youtube, kde by mělo dojít k bezproblémovému přehrání)
 
 
 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…