Takhle mě Václav Havel sbalil, odkrývá na titulní straně bulváru spisovatelka

26.10.2012 7:18

Spisovatelka Irena Obermannová vzbudila velký rozruch, když v románu popsala svůj intimní vztah s exprezidentem Václavem Havlem. Nyní se rozhodla napsat pokračování své love story a pro bulvár vyjádřit o jejich vztahu, který byl prý skutečně velmi hluboký. Žádné výčitky z parazitování na známém politikovi nemá. Její povídání se dostalo dokonce na titulní stránku pátečního vydání nejčtenějšího deníku Blesk.

Takhle mě Václav Havel sbalil, odkrývá na titulní straně bulváru spisovatelka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Obálka knihy Ireny Obermannové - Panoptikum české

„Je to pomník, který jsem mu postavila- a to, že není z mramoru, ale je potřísněn člověčinou, mi připadalo v pořádku, a jemu taky,“ říká o románu Tajná kniha, ve kterém popsala svůj románek s exprezidentem. „Ten vztah byl hodně hluboký. Byla jsem jeho poslední láska, to je skoro stejně silné, jako první,“ říká v rozhovoru pro deník Blesk.

Samotnému Havlovi se prý kniha líbila a po jejím vydání Obermannové napsal, že je nejchytřejší česká spisovatelka. Oficiálně sice proti vydání knihy protestoval, ale autorka chápe, že nahlas ANO říct nemohl. A vůči jeho ženě Dagmar prý žádný stud necítí. „Nechovala jsem se o nic hůř, než se chovala kdysi ona,“ říká v rozhovoru na titulní stránce bulvárního deníku. Jediný rozdíl byl prý v tom, že Dagmar Havlová v době záletu neumírala tak jako prezidentova první žena Olga.  

V knize prý nevymýšlela žádné senzace, které by se skutečně nestaly. Dokonce prý některé pasáže zmírnila, protože chtěla svého milence chránit. Například ve scéně, kdy jej podle knihy poprvé pozvala do bytu. „Nahoru chtěl jít on a velmi razantně si o to řekl,“ vzpomíná. „Chtěla jsem zjemnit fakt, že mě sbalil nesmlouvavě, až tak nějak vladařsky,“ vzpomíná dnes exprezidentova milenka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…