Takovou objednávku jste ještě neviděli. Hejtman ANO nakupoval džemy a sirupy. Samozřejmě za krajské peníze

05.12.2018 10:34

Naše redakce má k dispozici „sladkou“ objednávku, kterou uzavřel Olomoucký kraj s firmou Supremus, jež vyrábí džemy a sirupy. ParlamentníListy.cz v té souvislosti zajímalo, jak kraj s pochutinami, které si za 102 tisíc korun pořídil, naloží.

Takovou objednávku jste ještě neviděli. Hejtman ANO nakupoval džemy a sirupy. Samozřejmě za krajské peníze
Foto: anoprostejov.cz
Popisek: Ladislav Okleštěk, ANO

Podle objednávky z poloviny října si Olomoucký kraj v čele s hejtmanem Ladislavem Okleštěkem objednal od společnosti Supremus z Rýmařova 200 kusů velkých 375gramových džemů, 300 kusů menších džemů, a aby cukru nebylo málo, tak ještě 200 kusů ovocného a bylinného sirupu. Celkem tedy 700 kusů sladkých, podle smlouvy propagačních předmětů. Zástupců Olomouckého kraje jsme se proto zeptali, co s džemy, které kraj stály přes 100 tisíc korun, hodlá dělat.
 

„Olomoucký kraj pořídil džemy v rámci nákupu propagačních předmětů. Džemy, které nesou prestižní značku JESENÍKY originální produkt, se postupně stanou součástí darů pro významné osobnosti, které navštíví Olomoucký kraj. Jejich dodavatel byl vybrán právě proto, že patří mezi producenty regionálních specialit. Olomoucký kraj tímto podporuje už několik let regionální výrobce a producenty. Regionálními produkty se kraj propaguje v rámci ČR i v zahraničí v rámci oficiálních jednání i při prezentacích kraje,“ sdělila nám manažerka komunikace Eva Knajblová.

Olomoucký kraj vede Ladislav Okleštěk, který ve Sněmovně proslul svými oplzlými vtipy na ženy. O tom byla naše redakce informována hned dvěma poslankyněmi, a to opakovaně. Okleštěk za pomoci Jaroslava Faltýnka v minulosti nahradil Otu Koštu, jehož pro změnu někteří zástupci ANO osočili z opilství. To Košta, mimochodem lékař, opakovaně odmítl.

Tak vypadá oficiální objednávka kraje:

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: B. Richterová a T. A. Nový

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…