Takto doktor Macek uzemnil Babišova Komárka

11.12.2013 10:34

Hned dvě záležitosti glosuje bývalý politik ODS Miroslav Macek ve své pravidelné rubrice na webu Viditelný-Macek.cz. Jako vždy svérázným způsobem komentuje jak vyjádření poslance hnutí ANO Martina Komárka ke své nepřítomnosti ve sněmovně během hlasování o rozpočtu, tak i dohodu stran vznikající koalice.

Takto doktor Macek uzemnil Babišova Komárka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Poslanec hnutí ANO Martin Komárek byl v době hlasování Poslanecké sněmovny o rozpočtu pro příští rok na dovolené ve Španělsku spolu se svou přítelkyní, ačkoli - jak Macek připomíná - jeho strana měla na billboardech heslo: Nejsme jako politici. Makáme.

Bývalému politikovi se nezamlouvá Komárkovo ospravedlnění své absence a doprovodný komentář. "Prý příště peníze za dovolenou raději nechá propadnout, jen aby z něj novináři nedělali blba. Jenže o to se zasloužil zcela sám…" glosuje Miroslav Macek.

Vznikající koalice nemyslí na podnikavost a pracovitost lidí

Stejně tak bystrému pozorovateli politického dění nemohla uniknout jednání stran budoucí koalice a jejich dohody. I to patřičně okomentoval na svých stránkách.

"Vznikající vládní koalice se shodla na vyšších penzích, přísnějším metru na živnostníky a nižší sazbě DPH na dětské pleny, knihy a léky. Jedno jediné opatření, které by otevřelo nebyrokratický prostor pro podnikavost a pracovitost lidí (což je jediný zdroj bohatství národa) široko daleko žádné," napsal Miroslav Macek na svůj web.

Co přesně napsal doktor Macek ve své glose:

Podivuhodně okomentoval čerstvý poslanec za hnutí ANO Martin Komárek fakt, že v době hlasování Poslanecké sněmovny o rozpočtu si odjel s přítelkyní na dovolenou do Španělska, ačkoliv měl na předvolebních billboardech heslo: Nejsme jako politici. Makáme.
Prý příště peníze za dovolenou raději nechá propadnout, jen aby z něj novináři nedělali blba.
Jenže o to se zasloužil zcela sám…

Vznikající vládní koalice se shodla na vyšších penzích, přísnějším metru na živnostníky a nižší sazbě DPH na dětské pleny, knihy a léky. Jedno jediné opatření, které by otevřelo nebyrokratický prostor pro podnikavost a pracovitost lidí (což je jediný zdroj bohatství národa) široko daleko žádné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…