Takto si dnes žije Hušák ze Sazky. Dal se na vinaření a užívá si luxusu

14.09.2014 7:55

Bývalý dlouholetý ředitel loterijní společnosti Sazka Aleš Hušák našel svůj druhý domov na jednom z nejoblíbenějších španělských ostrovů, Menorce. A podle serveru Týden.cz je zde dokonce jedním z nejuznávanějších vinařů.

Takto si dnes žije Hušák ze Sazky. Dal se na vinaření a užívá si luxusu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aleš Hušák

Přitom právě Hušák si ze Sazky, původně zdravé společnosti vydělávající miliardy, udělal vlastní dojnou krávu. A když ji přivedl na pokraj krachu, český sport přišel o loterijní firmu, která ho měla zásobovat penězi.

Podle serveru si Hušák v luxusní usedlosti Son Clariana užívá vydělaných stamilionů. Podle očitých svědků zde prý luxus dýchá odevšad. Nejvíce své peníze Hušák investuje právě do vlastního vinařství, patří mu zde asi osmdesát hektarů pozemků.

„Je specifický v tom, že vyrábí bílé víno, přičemž všude okolo se dělá hlavně červené. Proto je v komunitě místních vinařů poměrně uznávaný," řekl serveru zdroj, který se pohybuje v Hušákově blízkosti a který si nepřál být jmenován. Sám Hušák nechtěl značku svého vína prozradit, uvedl ale, že se ji chystá uvést i na český trh.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…