Takto vypadá nadvláda islamistů: 250 znásilnění týdně a střelba do análního otvoru

15.11.2015 10:25

Irácký Mosul má již prakticky rok a půl pod kontrolou Islámský stát. Časopis Reportér přináší informace o tom, jak vypadá nadvláda islamistů nad tak velkým městem. Jde o děsivý obrázek potrhaných mladých žen a dívek a mladých chlapců s vymytým mozkem. Obyvatelé Mosulu jsou používáni jako živé štíty. Smrt hrozí na každém kroku.

Takto vypadá nadvláda islamistů: 250 znásilnění týdně a střelba do análního otvoru
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

„Mám spoustu pacientek, mladých holek, které nosí plíny. Mají tak potrhané anusy, že nejsou schopny udržet stolici,“ píše zdravotní sestra Mary, která se v Mosulu snaží tajně pomáhat znásilněným ženám a dívkám. Jinak by se jim pomoci prakticky nedostalo. „Máme zde pět klinik. Týdně přijímáme přes dvě stě padesát žen a dívek. Kromě toho, že mají potrhané vagíny a řitní otvory, je většina z nich traumatizována, což bývá ještě větší problém než jejich fyzická poranění,“ doplňuje.

Sedm set tisíc živých štítů

Jméno Mary je smyšlené, je třeba chránit identitu ženy, která by mohla zemřít krutou smrtí, pokud by ji radikálové odhalili. Proto u sebe nosí nůž, raději by se sama zabila, než aby padla do rukou fanatiků. Mary pracuje jako zdravotní sestra, to je jediné povolání, které mají ženy podřízené vládě Islámského státu povolené. Někdo musí léčit zraněné bojovníky.

Zdravotní sestry pomáhají i křesťanským a jezídským dívkám, které nestačily z Mosulu prchnout před příchodem teroristů. V tuto dobu žijí v Mosulu asi čtyři tisícovky Jezídek. Celková populace čítá asi 700 tisíc lidí. Radikálové vraždí nevinné lidi, ale část nechává naživu záměrně jako živé štíty, aby nebylo tak snadné město bombardovat. Pokud z města někdo uteče, jeho příbuzní jsou vyvražděni.

„Měli jsme tu patnáctiletou Jezídku, kterou análně znásilnili. Pak jí tam zavedli zbraň a vystřelili. Měla potrhaná střeva, ale přežila. Podařilo se nám ji dostat do Erbílu a odtud do Evropy na léčení,“ pokračuje žena v hrůzném popisu.  

Pro chlapce jsou prý otevřeny školy, ale nejde v nich o vzdělání dětí. Radikálové tam desetiletým klukům vymývají mozky a vychovávají si fanatické bojovníky. Chlapci se musejí dívat např. na bestiální videa, na kterých se dlouhé hodiny učí, jak správně uříznout hlavu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…