Teď už je možné všechno. Pomeje zakládá stranu

04.07.2012 17:58

Moderátor Jiří Pomeje se podle serveru iDNES.cz rozhodl jít do politiky. Založil Hnutí politické jednoty a na Facebooku shání hlasy. Potřebuje tisíc podpisů.

Teď už je možné všechno. Pomeje zakládá stranu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sněmovna bez poslanců

Pomeje si věří, jeho hnutí už podpořilo 30 tisíc lidí a tak věří, že sehnat tisíc podpisů nebude tak složité. Informaci přinesl server iDnes.cz.

Pomeje prý reaguje založením strany na nadávky lidí, které mu volali do vysílání na Frakvenci 1. „Lidi mi volali do vysílání a pořád nadávali na současný stav politiky, stěžovali si, že nemají koho volit. Vyplynulo z toho, že pojďme nenadávat a založme něco sami, aby byla varianta volit někoho nového. Já ale politické ambice nemám, jsem však koordinátorem a budu tváří projektu,“ řekl iDnes.cz Pomeje.

„Věříme, že tento projekt, který jste sami navrhli a vymysleli, dojde úspěšného konce a ti lidé, kteří se na nás povyšují, záhy pochopí, že oni nejsou našimi pány a my jejich poddaní. Nejen že pochopí, že jsme ti, kteří jim dali svou obrovskou důvěru, ale také si konečně uvědomí to, že my jsme ta skrytá síla, bez které oni nejsou. Že je můžeme kdykoliv vyměnit,“ stojí ve výzvě Hnutí politické jednoty. Pomeje také vyzývá lidi, aby řekli „dost všem hloupostem“.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…