Těhotná Kocábova dcera: Chlupatá důchodkyně mě nepustila sednout. Čuměla jsem

07.03.2012 20:45

Bulvární deník Aha! sleduje, jak se v těhotenství daří dceři bývalého ministra pro lidská práva a hudebníka Michaela Kocába Natálii. Zaznamenal proto reakci, která byla zveřejněna na sociální sítí Facebook, kde si Kocábová postěžovala na bezohledné důchodce. Prý absolutně přehlíží její těhotenství a bojují o místa k sezení v městské hromadné dopravě, seč jim síly stačí.

Těhotná Kocábova dcera: Chlupatá důchodkyně mě nepustila sednout. Čuměla jsem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lidé u bufetových stolů

Kocábová, která je v osmém měsíci a těhotenství a je to na ní znát, popisuje situaci, kdy se na chvíli zvedla ze sedadla v městské hromadné dopravě, čehož aktivně využila paní na penzi a místo během okamžiku zasedla. Kocábová se nestačila divit.

„Vstala jsem a tiskla se k lidem, aby mohla projít má sousedka, a než si s tím břichem sednu, přiřítí se chlupatá aktivní důchodkyně, odstrčí mě a zařve: "Madlo, honem rychle, pojď sem!" a obě zaberou sedačky, u kterých se tísním. Ale to tak, že se všichni musíme zmáčknout, aby se tam vešly,“ postěžovala si Kocábová na Facebooku a dodala nevěřícně: „No já teda čuměla!“ psala nastávající maminka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…