Tentokrát měli sexuchtiví migranti smůlu. Obě německé ženy se ubránily

31.10.2017 7:04

Německá policie pátrá po dvou pachatelích, kteří se pokusili znásilnit německé ženy. Oba trestné činy se udály o tomto víkendu a v obou případech se napadené oběti nakonec ubránily.

Tentokrát měli sexuchtiví migranti smůlu. Obě německé ženy se ubránily
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Většina uprchlíků ze Súdánu se představuje jako Mohamed

Od začátku migrační krize německá média přinesla stovky případů, kdy byly oběti napadeny a znásilněny. Mediálně nejsledovanějším se stal případ zavražděné studentky medicíny ve Freiburgu, kdy byla dívka mladým afghánským migrantem nejprve znásilněna a poté utopena. Stejné pozornosti se dostalo také případu „ghanského mačetáře“, který letos v dubnu poblíž Bonnu přepadl mladý kempující pár a s mačetou v ruce přinutil studentku, aby mu byla po vůli.

V obou výše zmíněných případech právě v těchto týdnech probíhá soud a „ghanský mačetář“ byl již nepravomocně odsouzen na 11,5 roku do vězení. Afghánský migrant, který zavraždil studentky medicínu, může očekávat ještě vyšší trest a mělo by se tak stát ještě do konce letošního roku. Ale mezitím po celém Německu přibývají další případy, které sice nejsou natolik mediálně „vděčné“, ale v případě přežití obětem způsobují naprosto stejná traumata.

Večer a v noci na 29. října „úřadovali“ ve dvou částech země další dva pachatelé s přistěhovaleckými kořeny. Jak hlásí server Tag24, přímo v centru Chemnitzu zaútočil v sobotu večer neznámý pachatel na devatenáctiletou dívku. Oběť právě procházela po Mühlenstraße, když se k ní bez varování přiblížil násilník a snažil se ji strhnout k zemi. To se mu sice nakonec podařilo, ale ani na zemi se dívka nedala a pachatel se musel dát na útěk.

Oběť násilníka popsala jako „Araba“, který hovořil velmi dobře německy. Statečná žena dokonce chvíli pachatele pronásledovala, ale později jej ztratila z dohledu. Mezitím kontaktovala policii a musela být ošetřena v nemocnici. Pátrání policie je zatím bezvýsledné. K obdobné události došlo ve víc než sto kilometrů vzdáleném Pritzwalku, kde se stala terčem útoku osmadvacetiletá žena. Naštěstí vše viděl náhodný svědek, který ve dvě hodiny ráno v neděli zavolal policii.

Jak svědek později vypověděl, zaslechl venku hlasitou hádku. Když se podíval z okna, uviděl muže sedícího na ženě, která již měla roztržené kalhoty. Žena poté uvedla na policii, že si byla zatancovat v blízkém klubu a patrně odtud ji sledoval pozdější pachatel. Násilník měl dle jejího popisu drobnou postavu, kulatý obličej, tmavé kudrnaté vlasy a hovořil lámanou němčinou. Také tentokrát se žena ubránila, ale rovněž musela být ošetřena v nemocnici.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…