Tmaví hoši koukají po holkách a šmírují je po ulicích. Aktivista se vrátil z Německa a sepsal třeskutý článek

23.05.2016 6:43

Stanislav Dupač z Bloku proti islámu se byl podle vlastních slov podívat v německém Frankfurtu nad Mohanem. A to, co tam viděl, považoval za tak varující, že se o svou zkušenost podělil na sociální síti Facebook. Model „multikulti“ došel prý už tak daleko, že večer postává venku velké množství muslimů, agresivně žebrají a pokřikují. Zato Němce abys pohledal.

Tmaví hoši koukají po holkách a šmírují je po ulicích. Aktivista se vrátil z Německa a sepsal třeskutý článek
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Všude ležely známé nálepky

Anketa

Andrej Babiš zvažuje Věru Jourovou coby kandidátku na prezidenta. Co vy na to?

hlasovalo: 7079 lidí

„Multikultura ovládla velká německá města, všude partičky Afričanů a jiných imigrantů, chodí ve skupinách zhruba od šesti do deseti lidí. Před ‚kebabem‘ pijí čaj ženské v šátku, u výlezu z garáží otravuje skupinka imigrantů a domáhá se agresivně žebroty, v jiném zákoutí vás pozoruje partička mladých Turků, co má ten dvorek jako své území. Němci chodí po jednom, maximálně po třech lidech v případě ženských skupinek,“ píše aktivista.

Osobně mu prý bylo velmi smutno, cítil se prý jako samec, který přichází o svůj domov a hledá cesty, jak ho udržet. Nabídl dokonce doprovod jedné německé rodině k metru, protože ji tvořili mimo jiné i dvě mladistvé blonďaté dcery, za kterými se táhly skupinky tmavších mladíků, kteří po dívkách „hladově“ koukali. Po tom, co viděl, je přesvědčen, že jde o lidi, kteří se rozhodně nechtějí integrovat do západní kultury. Chtějí jen žít z jejích výhod a dříve či později ji ovládnout.

Dupač předpokládá, že současná neradostná situace vyústí v jeden ze dvou neradostných scénářů. Buď Evropany coby jednotlivce zastraší skupinky muslimů, nebo Evropané utvoří v ulicích podobné skupinky jako muslimové, a tato společenství spolu budou bojovat o jednotlivé ulice. Podle Dupače to bude znamenat konec západní kultury u nás, jak ji známe dnes, ale prakticky nebudeme mít na výběr.

Pokud si to neumíte představit, aktivista nabízí jeden příklad z minulosti. „Kdo máte možnost, zeptejte se známých co žili v Rusku nebo na Ukrajině v devadesátých letech. Každý blok, každé tržiště ovládala místní partička a bojovala se všemi okolními o vliv a o živobytí. Ano, v době nouze se ti lidé spojili v mafiánské partičky, aby zlým a drsným způsobem si zajistili životní prostor, ovšem po zlepšení ekonomické situace se tyhle party zase rychle rozpadly a lidé začali žít normálně. Ovšem party imigrantů se tvoří v zemi kde je zatím klid a pořádek, v zemi která se o ně stará a kde se nemusí ničeho bát,“ popisuje situaci Dupač.

Celý text Stanislava Dupače:

Včera večer jsem se toulal nočním Frankfurtem nad Mohanem a připadal jsem si že nejsem v Německu.
Multikultura ovládla velká Německá města, všude partičky Afričanů a jiných imigrantů, chodí ve skupinách zhruba od šesti do deseti lidí.
Před "kebabem" pijí čaj ženské v šátku, u výlezu z garáží otravuje skupinka imigrantů a domáhá se agresivně žebroty, v jiném zákoutí vás pozoruje partička mladých Turků, co má ten dvorek jako své území.
Němci chodí po jednom, maximálně po třech lidech v případě ženských skupinek.
Co z toho plyne za ponaučení?
Že nemá cenu doplňovat společnost lidmi, kteří se neintegrují a vytvářejí své klany a pokud na to mají dost sil i zóny.
Tito lidé, přinesou a o tom pochybuji (neb tvoří největší podíl lidí na dávkách a osazenstva ve věznic), maximálně ekonomický efekt.
Ale ve výsledku nic co by dali společnosti z jejích prosperity a kultury žijí.
Asi to cítím moc jako samec, ale nebylo mi z toho dobře, viděl jsme že místní samci ztrácejí území a jsou zatlačovány jinými skupinami. Bylo to jako smutný přírodopisný film.
Pozoroval jsme jak se ti tmaví hoši mladíci koukají po holkách a šmírují je po ulicích v houfech. Je v tom zvláštní napětí, kterému potencionální oběti již přivykli, no na mne to bylo moc.
Dokonce jsem nevydržel a doprovázel jednu německou rodinu až k metru, neb jsme neunesl ten pohled: Jde starší tatík s ženou a před nimi dvě dcery odhadem dvanáct a patnáct let, obě světlovlasé v krátkých sukních a za jejich zády skupinka tmavých týpků co se jich drží a děvčata okukuje. Nic se nestalo. Ale dle mne toto nemůže dlouho vycházet, každopádně dojde k pohromě až se imigrantům narodí děti, které budou sebevědomě cítit nárok na zemi kde se narodili a začnou si ji přetvářet k obrazu svému a brát si co jim patří.

Ještě k těm skupinkám, příliv imigrantů nás buď zatlačí do defenzivy, oni budou tvořit silné skupiny a my se jako jednotlivci budeme bát a budeme snadnou kořistí a hlavně budeme přicházet o morální převahu o pocit že ta země je náš domov.
Nebo začneme tyto tlupy tvořit také, což bude rána evropské individualitě, ale nebude jiné zbytí.
Kdo máte možnost zeptejte se známých co žili v Rusku nebo na Ukrajině v devadesátých letech. Každý blok, každé tržiště ovládala místní partička a bojovala se všemi okolními o vliv a o živobytí.
Ano v době nouze se ti lidé spojili v mafiánské partičky, aby zlým a drsným způsobem si zajistili životní prostor, ovšem po zlepšení ekonomické situace se tyhle party zase rychle rozpadly a lidé začali žít normálně.
Ovšem party imigrantů se tvoří v zemi kde je zatím klid a pořádek, v zemi která se o ně stará a kde se nemusí ničeho bát.
Ale mají to zřejmě tak dáno výchovou a životním stylem, prostě se budou tímto způsobem vymezovat a prosazovat a my pokud je do své společnosti vpustíme, budeme v defenzivě pokud nezačneme dělat to co oni, a to si nikdo z nás nepřeje. Ovšem, když nebude zbytí...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…