Tohle nevíte o Pekarové. Petr Fiala překvapil

10.05.2021 14:10

Šéf ODS a lídr koalice SPOLU Petr Fiala velebí předsedkyni TOP 09 Markétu Pekarovou Adamovou. „Vážím si její odvahy, nasazení a přesvědčení, se kterým prosazuje hodnoty a principy, kterým věří,“ napsal na její adresu s tím, že je Pekarová Adamová vzácnou političkou pro její schopnost empatie a pomoci druhým.

Tohle nevíte o Pekarové. Petr Fiala překvapil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Fiala na facebooku vyzdvihuje Pekarovou Adamovou jako jednu z nejvýraznějších osobností současné politické scény. „O Markétě Pekarové Adamové se toho dá říct hodně: Je jedinou předsedkyní parlamentní politické strany, je jednou z nejvýraznějších osobností současné politické scény, a přitom stále patří k těm nejmladším,“ začíná s chválou Fiala.

„Od roku 2013 je poslankyní, předtím působila jako zastupitelka a radní Městské části Prahy 8. Předsedkyní TOP 09 je od roku 2019,“ přidává známá fakta lídr trojkoalice SPOLU a odhaluje i další záslužné aktivity Pekarové Adamové.

„Méně známé je to, že kromě působení v politice se Markéta věnuje dobrovolnické práci, absolvovala například pobyty v dětských domovech v Arménii a Maroku, pracovala s postiženými lidmi v Srbsku, spoluorganizuje české dětské tábory pro sociálně znevýhodněné děti. Sociální politika pro ni není jen politické téma, ale je to její trvalý zájem, její zkušenost, vyjadřuje to její pozornost k druhým a připravenost pomoci,“ pěje chválu Fiala.

Pekarová Adamová je podle něj i v politice věrna svým hodnotám, což je dnes vzácné. „Na Markétě si mj. vážím její odvahy, nasazení a přesvědčení, se kterým prosazuje hodnoty a principy, kterým věří. Jsem rád, že do toho jdeme Spolu,“ dodává Fiala ve snaze přesvědčit voliče ODS, že je spolupráce s Pekarovou Adamovou správnou cestou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…