Tomio Okamura, jak ho neznáte: Mlátili mě a šikanovali. Koktal jsem. Ženy mě odmítaly...

15.02.2019 9:25

V Česku se slavíval svátek lásky na prvního máje. Postupem času však i do Česka pronikly anglosaské oslavy svátku sv. Valentýna. Ve čtvrtek 14. února se nad láskou zamyslel předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. Nahlédněte.

Tomio Okamura, jak ho neznáte: Mlátili mě a šikanovali. Koktal jsem. Ženy mě odmítaly...
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Tomio Okamura poskytl rozhovor časopisu Luxury Prague Life. Vzhledem k tomu, že máme za sebou svátek sv. Valentýna, byl rozhovor věnován i lásce. I politici mají city, podotýká časopis.

Okamura na sebe „práskl“, že prakticky nikdy nepracoval v zaměstnaneckém poměru. Většinu života prožil tzv. na volné noze. I jako poslanec prý pracuje celý den a kus noci. Chodívá spát ve tři ráno a vstává v devět. I v nabitých dnech si však najde čas na koníčky.

„Chodím například pravidelně cvičit, v průměru čtyřikrát týdně, někdy i pětkrát. Jsem také členem střeleckého klubu, protože mě baví střílet. Mám príma trenéra, který má také podobné názory jako já, je to olympijský vítěz z Pekingu David Kostelecký. Disciplína se jmenuje olympijský trap a je to střelba na holuby. To mám rád, ale v poslední době se tam dostanu opravdu velmi zřídka,“ řekl.

Navzdory svému pracovnímu vytížení si chce hledat čas i na lásku. Okamura je už mnoho let rozvedený, jako politik má nadstandardní plat, sportuje a dalo by se čekat, že o něj ženy budou mít zájem. Rozhovor proběhl krátce před sv. Valentýnem, ale Okamura tehdy ještě nevěděl, jestli ho bude mít s kým slavit. Radost by mu prý udělalo i to, kdyby ho žena vzala za ruku, jen tak sama od sebe.

„A hlavně bych chtěl zdůraznit, že je potřeba chovat se k ženám vždy jako gentleman a být milý. Když vidím některé lidi kolem sebe, kteří se s ženami hádají, je to úplně zbytečná věc. Za prvé, nad ženou se nedá vyhrát, protože jsou tam emoce, takže to nemá smysl. A za druhé, všechno se tím zbytečně kazí. Mně připadá, že se to týká spíš lidí, kteří nejsou možná tolik vybití v zaměstnání. Ale já jsem tak vytížený, že už nemám jedinou chuť si něco dokazovat v soukromí, upřednostňuji klidné vztahy. S nikým se hádat nechci, chci mít klid a pohodu a spíš si to užívat,“ řekl předseda SPD.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Je mi 46 let, nejsem žádný puberťák, který by využíval známostí, aby chodil na nějaké party a užíval si s ženami, to opravdu ne. Potřebuji klid, abych realizoval politický program,“ pokračoval Okamura.

Okamura při rozhovorech s novináři poukazuje i na to, že prožil nějaký čas v dětském domově, kde ho šikanovali. S touto zkušeností prý nemůže být nesnášenlivý, což je mu občas podsouváno. I kvůli tomu, že byl v dětském domově, čelil odmítnutí od nejedné ženy.

„To se mi stávalo často dříve, například na střední škole, protože jsem koktal do nějakých dvaceti let. Část dětství jsem strávil v dětském domově v Mašťově u Podbořan v Ústeckém kraji, ten dětský domov je tam dodnes. Tam mě šikanovali a mlátili a já jsem od té doby koktal. Líbila se mi nějaká slečna, byl jsem ve školském věku a nemohl jsem se ani vykoktnout. To samozřejmě odrazovalo. Chápu, že většina žen chce mít někoho, kdo není handicapovaný a komu se ostatní nesmějí. Mně se okolí smálo, byl jsem koktavý outsider. A ještě jsem byl kluk z děcáku. Takže odmítnut jsem byl mnohokrát,“ poznamenal.

Nakonec na sebe prozradil, že se mu líbí hnědovlásky, zamilovaným fandí, protože žijí trochu jiný život, než je ten v politice. Politika je podle Okamury plná nenávistí a šíření lži. „Mám rád prosazování našeho programu, protože mu prostě věřím. A to, co se mi nelíbí, jsou ty neuvěřitelné antikampaně, pomluvy a lži, které společně s novináři dělají ostatní politické strany, které bezskrupulózně řeknou prokazatelnou lež jen proto, aby toho druhého pošpinily,“ zlobil se ještě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …