Trest smrti pro hospodské? Klaus ml. zašel za Emanuelem Ridim. Co na to policie?

15.12.2020 15:10

Všechny hospody, bary a restaurace budou muset v pátek znovu uzavřít své provozovny. Na rozdíl od obchodů a služeb, které dostaly od vlády „pardon“ při dalším přechodu do čtvrtého stupně protiepidemického systému PES, majitelé hotelů a gastronomických podniků sčítají škody. A mnohým hrozí bankrot či sami zvažují, že své řemeslo pověsí na hřebík.

Trest smrti pro hospodské? Klaus ml. zašel za Emanuelem Ridim. Co na to policie?
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéf Trikolóry Václav Klaus mladší

Další devastace české gastronomie zvedla ze židle předsedu hnutí Trikolóra Václava Klause ml. V těchto dnech osobně navštívil mimo jiné slavného italského kuchaře a hvězdu televizních kuchařských pořadů Emanuela Ridi. Pří této příležitosti se na facebooku tvrdě opřel do vládních opatření. 
 
„V šestém stupni PES bude opatření „trest smrti pro hospodské“. Pochopitelně si to zalouží za „schvalování epidemie“, ale některých mi bude líto,“ uvedl s ironií sobě vlastní poslanec Václav Kalus ml. 
 
 
Ale nezůstal jen u vtipkování. Připojil také vážně míněný apel směrem k ministru vnitra Janu Hamáčkovi a policejním orgánům. „Vyzývám řadové policisty, ať nahánějí lumpy a drbany a nepodílejí se na ekonomické genocidě živnostníků,“ řekl rázně Václav Klaus ml. a zastal se tak tisíce živnostníků, které zoufalost z dnešní situace vede k častým rebeliím a protestům proti vládním opatřením. 
 
Podle poslance Klause stojí rozhodně za zmínku, že v Praze, Brně a Plzni, kde je hospod nejvíc a je zde největší hustota lidí, je podle aktuálních dat epidemie nejslabší. 
 
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…