Tupost, hajzlíci. Soukup slavil, Kalousek a Topolánek to rozjeli pak. Nahlédněte

24.02.2019 19:34

První dáma ODS Alexanda Udženija vyrazila na oslavy 50. narozenin generálního ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa. Expremiér Mirek Topolánek se kvůli Soukupově oslavě dostal do křížku s předsedou poslaneckého klubu TOP 09 Miroslavem Kalouskem.

Tupost, hajzlíci. Soukup slavil, Kalousek a Topolánek to rozjeli pak. Nahlédněte
Foto: Aktu.cz
Popisek: Jaromír Soukup oslavil 50. životní jubileum

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup tento týden oslavil 50. narozeniny. Pravicí mu přišla potřást celá řada politiků. Objevili se předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura, první místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek nebo první dáma ODS Alexandra Udženija. Mezi hosty se objevil i prezident Miloš Zeman.

Nad touto sestavou kroutil hlavou předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek. „Prezident a tři parlamentní strany v osobách předsedy či prvních místopředsedů, to už je slušná adorace ‚nejlepšího‘ moderátora. Ty partaje jistě vědí, proč to dělají,“ napsal na sociální síti Twitter.

Topolánek mu v diskusi pod příspěvkem sdělil, že je mu celkem lhostejné, že Soukupovi přišel popřát i Miloš Zeman. Už proto, že Soukupovu televizi lze kdykoli vypnout, pokud se vám nelíbí, co se tam vysílá. Mnohem víc Topolánkovi vadilo, že oslava Soukupových narozenin byla prezentována jako akce hodná toho, aby se prezidentova slova zde pronesená objevila také na oficiálních stránkách Hradu.

„Sandra tam šla buď z blbosti, nebo proto, že ji nikdo jiný než Soukup nezve. That’s all,“ napsal Topolánek.

Kalousek se kvůli tomu s expremiérem pustil do křížku. „Bagatelizuj si to, jak chceš. Ale VK ml. s Foldynou a komunisty před maďarskou ambasádou a Sandra s Mynářem a Nejedlým u Soukupa nejsou řadoví členové. To je skutečná tvář a síla významné části jejich strany. Ale klidně si to vol, když říkáš, že ‚všechno ostatní je shit‘,“ nešetřil kritikou bývalý předseda TOP 09.

A  Topolánka tím přiměl k reakci, ve které se někdejší předseda vlády obul do „hajzlíků z Respektu“, jak sám nazval novináře tohoto časopisu.

„Vím o tom svoje. Během mé kandidatury nebyly nejvíce nenávistné Agronoviny, ale hajzlíci z Respektu. Proč? Protože partička. Nenávistná k ODS a normální politice. Liberální, eurohujerská partička, která ostatní uměle tlačí do houfu. Místo spolupráce a obrany demokracie nenávist,“ odvětil Topolánek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…