Uhde si pochvaluje: Zvolili jsme Dvořáka dobře. Mluví krátce

21.09.2011 22:44

Novým generálním ředitelem České televize se stal někdejší šéf televize Nova Petr Dvořák. Rada ČT ho zvolila dvanácti hlasy a její předseda Milan Uhde si výsledek pochvaluje. Zvolili prý dobře.

Uhde si pochvaluje: Zvolili jsme Dvořáka dobře. Mluví krátce
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Milan Uhde

"Zvolili jsme dobře. Petr Dvořák předvedl precizní výkon a dodržel navíc všechny parametry," chválil Uhde sebe i své kolegy na tiskové konferenci po volbě. "Pokud by generální ředitel dodržel jen 66 procent toho, co představil a slíbil, je to dobrý výsledek."

Správnou volbu nového šéfa ČT, který má provést kvalitní restruktualizaci za rozumnou cenu, prý potvrzuje i fakt, že měl Dvořák po svém výběru jen krátký projev. "To, že jsme zvolili správně, dokazuje i fakt, že projev pana Dvořáka trval přesně 9 minut a 55 sekund a vešel se tedy do toho desetiminutového limitu. To je manažerský přístup, který ho legitimuje k tomu, aby byl ředitelem," prohlásil Uhde.

TÉMA: Volba nového šéfa ČT

Na to Dvořák reagoval: "Myslím si, že těch výzev, možností a problémů, které bude potřeba do budoucna řešit, je mnohem více, než se mi mohlo podařit do mého projektu a proslovu dát. Mám na to ale šest let."

Oficiálně zvolen bude Dvořák prvního října a mandát mu skončí přesně za sedm let poté.

Čtěte:

Novým ředitelem ČT se stal exšéf Novy Petr Dvořák

Rekordní sledovanost zpravodajství ČT. Když bude exšéf Novy ředitelem 

reklama

autor: par

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…