Upáleného z Plzně budou pitvat. Byl prý hledaný

23.11.2022 12:42

Kriminalisté se dále zabývají případem sebevraždy asi sedmdesátiletého seniora, který doma zanechal dopis na rozloučenou a před jednou z plzeňských základních škol se v noci na dnešek upálil. Nyní se na serveru Krimi-Plzen objevila zpráva, že v případě úmrtí muže byla nařízena soudní pitva. Zároveň se spekuluje o tom, že šlo o hledaného muže.

Upáleného z Plzně budou pitvat. Byl prý hledaný
Foto: Screen Krimi Plzeň.cz
Popisek: Policie v akci v Plzni

Ještě v době vlády Andreje Babiše se před Ministerstvem zdravotnictví ČR zabil asi padesátiletý občan. V závěru října 2022, tedy již za časů vlády Petra Fialy (ODS) spáchal před úřadem vlády sebevraždu další muž. A teď je tu další takový případ. 

Plzeňským policistům ve službě v noci na dnešek se před 20. základní školou v Brojově ulici na Slovanech naskytl hrůzný pohled. Spatřili tu postavu hořícího muže.

Podle serveru Krimi - Plzeň.cz šlo o asi sedmdesátiletého seniora, který doma zanechal dopis na rozloučenou a vydal se na svou poslední cestu ulicemi západočeské metropole.

„Policisté, strážníci a policejní psovod okamžitě k hořícímu muži vyrazili a pokoušeli se ho uhasit pomocí hasicích přístrojů i PET lahví s vodou, přičemž ihned na místo volali záchranáře a hasiče. Muže, který si dle všeho polil hlavu, ramena a přední část těla hořlavinou, se jim v krátké době podařilo uhasit a společně se záchranáři a hasiči zahájili jeho resuscitaci, protože následkem utrpěných zranění zkolaboval. Zasahující o život muže bojovali téměř hodinu, bohužel ale jeho zranění byla velmi vážná a pomoci mu již nebylo možno,“ napsal server. Následně policie doplnila, že v případu úmrtí muže narozeného v roce 1953 byla nařízena soudní pitva. 

Server také dodal, že zemřelým by měl být muž, po kterém se pátralo. Tato informace zatím oficiálně potvrzena nebyla.

Na konci října se stala obdobná smutná událost. Před Úřadem vlády ČR spáchal sebevraždu další občan. Muž narozený v roce 1948 se podle všeho zastřelil. O případu informoval server iDNES.cz.

O rok dříve, tedy ještě v době vlády Andreje Babiše (ANO), spáchal sebevraždu další občan ČR. Tehdy byl o generaci mladší, asi padesátiletý. Zemřel před Ministerstvem zdravotnictví. O případu informoval mimo jiné i server Seznam Zprávy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…