Úplně bez zábran. Moderátor děkoval Čaputové, kopal do „hejtrů“

28.06.2023 18:40 | Monitoring

MONITORING SÍTÍ Internetem se šíří video. Slovenský moderátor televize TA3 Rastislav Iliev v něm otevřeně kritizuje hejtry a politické oponenty prezidentky Zuzany Čaputové a jejího rozhodnutí znovu nekandidovat do funkce hlavy státu. Hejtři se jen snaží svými „bezduchými výroky“ upoutat pozornost. Podle něj i podle ostatních podporovatelů Čaputové je jasné, že „za čtyři roky ve funkci pro Slovensko udělala více než kdokoliv jiný za 30 let“.

Úplně bez zábran. Moderátor děkoval Čaputové, kopal do „hejtrů“
Foto: MK
Popisek: moderátor slovenské televize TA3

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se rozhodla, že znovu na kandidovat do prezidentské funkce v roce 2024 už nehodlá. Konkrétní důvod pro své rozhodnutí neuvedla, hovořila však o náročné kombinaci pracovního období a osobního života.

Slovenský moderátor televize TA3 Rastislav Iliev, který se před rokem několik dní po vraždě dvou mladých lidí před bratislavským gay barem Tepláreň v přímém přenosu přihlásil k LGBTG+ komunitě, se k odchodu Čaputové ve vysílání vyjádřil.

Video záznamu se nyní šíří internetem. Podle Ilieva ji do kouta zahnaly lidské vlastnosti jako je závist, hloupost a nenávist, připomněl výhrůžky smrti, kterým prezidentka se svou rodinou každý den čelí na sociálních sítích. „Hlavně že vy, hejtři, pak utíkáte pro odpustky do kostela a všechny příručky světa nás opěvují jako mimořádně přátelský, otevřený a srdečný národ, že?“ kritizuje moderátor celé Slovensko.

Anketa

Bude Vladimir Putin příští rok opět zvolen prezidentem Ruské federace?

94%
4%
hlasovalo: 10472 lidí
„Namísto toho, aby političtí rivalové Zuzany Čaputové výhrůžky odsoudili, bagatelizují je a prezidentce kromě jiného vzkázali, že v těžkých časech se z boje neutíká,“ opřel se i do politických soupeřů Čaputové. Jmenuje i další ze vzkazů, které prezidentka dostala, jako třeba, že když šla do politiky, měla s tím počítat. Nebo naopak připomenutí toho, že i jiní lidé chodí do práce a mají problémy. „Empatie vám něco říká?“ zlobil se Iliev.

Podporovatelům Čaputové je dle Ilieva jasné, že Čaputová za čtyři roky ve funkci dokázala pro Slovensko udělat víc než kdokoliv jiný za poslední tři desetiletí. Hejtři jí přejí vše zlé, „ale jen proto, že jejich ego nemá strop“, sdělil moderátor. „Svými bezduchými výroky jen chtějí upoutat pozornost a jejich životním úspěchem je to, že si dokázali založit účet na konspiračním ruském Telegramu. Gratuluji,“ poznamenal Iliev.

„Zuzana Čaputová považuje své rozhodnutí opakovaně nekandidovat za nejtěžší ve svém životě. Oznámila to v čase, kdy jí důvěřuje vůbec nejvíce lidí na Slovensku,“ píše moderátor, že až přes 40 %. „A minimálně tito vám, paní prezidentko, děkují za kus dobré práce. Vítejte v politice,“ uzavřel svou řeč moderátor Iliev.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luk

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…