Úspěšný senátor Antl ráno odpovídal čtenáři: Snad nezvítězí podrazy a jiná svinstva

12.10.2014 10:38

Nejvíce hlasů v letošním prvním kole senátních voleb získal i v celorepublikovém měřítku senátor Miroslav Antl z ČSSD. Na svém profilu na ParlamentníchListech.cz poděkoval voličům i soupeřům. K druhému kolu říká, že bývá nevyzpytatelné a podle svých slov věří, „že zvítězí pozitivní forma volebního boje - a nikoliv pomluvy, podrazy a jiná svinstva“.

Úspěšný senátor Antl ráno odpovídal čtenáři: Snad nezvítězí podrazy a jiná svinstva
Foto: red
Popisek: Senátor Miroslav Antl na konferenci Elektronizace veřejné správy – součást boje proti korupci

Miroslava Antla volilo 16.799 lidí, tedy 41,12 procenta voličů na Rychnovsku. Získal nejvíce hlasů ze všech kandidujících a zároveň tak dosáhl největšího náskoku na svého nejbližšího oponenta, starostu Luboše Řeháka z KDU-ČSL, kterého předstihl o 10.295 hlasů.

Senátor vzápětí po sečtení všech hlasů poděkoval na svém profilu na ParlamentníchListech.cz voličům za účast ve volbách a jejich hlas. „Vězte, že si toho velice vážím – a vaše důvěra mne zavazuje, zvláště když jste mne vynesli na 1. místo absolutního pořadí prvního kola senátorských voleb v České republice, čímž jste mj. zviditelnili náš region…“ nezapomněl zdůraznit Antl a poděkoval i svým protikandidátům. Těm, kteří s ním hráli fér a nedopouštěli se podrazů, intrik a nechutných pomluv.

Celé poděkování senátora Antla ZDE.

Obrátil se i na svého největšího soupeře v obvodu, se kterým se setká za týden. „A vás, Luboši Řeháku, vyzývám k rovnému boji bez dosavadních záludností a zákeřností!“ píše Antl.

Druhé kolo bude rozhodující

Senátor, který obhajuje své křeslo, však zdůraznil, že druhé kolo je velmi nevyzpytatelné, a proto požádal voliče, aby za týden opět přišli a odevzdali mu hlas.

To, že se právník Miroslav Antl těší podpoře občanů, se projevilo i na jeho profilu na ParlamentníchListech.cz. Pan Koloušek mu napsal: „Věřím, že vyhrajete a ve své práci neustanete. A dotaz: Co říkáte na prozatímní průběh voleb?“

Miroslav Antl dnes ráno, tedy už poté, co znal výsledky prvního kola, čtenáři odpovídal. „V těchto volbách se objevil větší počet silnějších subjektů, v mém senátním a volebním obvodu to je například ANO,“ upozornil na nové hráče na politické scéně.

Celá odpověď Miroslava Antla ZDE.

„Vzhledem k tomu, že jsem soutěživý typ, přiznám, že osobně jsem očekával lepší svůj výsledek, když tento je procentuálně i počtem hlasů horší než před šesti lety. Ale samozřejmě MOC DĚKUJI všem, kteří mne přišli zvolit - a prosím je, aby mne podpořili i v druhém rozhodujícím kole, které bývá nevyzpytatelné - a bude záležet na tom, kolik lidí přijde volit a koho podpoří ostatní politické subjekty. Já však věřím, že zvítězí pozitivní forma volebního boje - a nikoliv pomluvy, podrazy a jiná svinstva… Ještě to bude vysilující týden,“ říká po prvním úspěšném kole volby do Senátu Miroslav Antl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…