V Hradci diváky nejvíc zaujali Dryml a Bělobrádek, velké strany pohořely

13.09.2012 17:01

Diváci úterního předvolebního speciálu Otázek Václava Moravce nejvíce ocenili výkon Vladimíra Drymla ze Strany práv občanů- Zemanovců, a Pavla Bělobrádka, kandidujícího za Koalici pro Královéhradecký kraj. Na opačné straně škály sympatií se ocitl Miloslav Plass z ODS.

V Hradci diváky nejvíc zaujali Dryml a Bělobrádek, velké strany pohořely
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec ve svém diskuzním pořadu

V průzkumu, který mezi diváky pořadu provedla společnost SANEP, bylo hodnocena všech šest lídrů kandidátek, kteří se objevili v Moravcově debatě. Vítězem debaty diváci zvolili Vladimíra Drymla, senátora, který se o hejtmanský post uchází za Stranu práv občanů- Zemanovce, jenž získal 15,6 procenta. Bělobrádek skončil jen těsně za ním, líbil se 15,5 procentům. Na třetím místě pak skončil komunistický lídr Otakar Ruml s 13,6 procenty. Lubomír Franc, současný hejtman za ČSSD, zaujal pouhých 11,7 procenta a kandidát TOP 09 Rudolf Cogan 10,3. Občanský demokrat Miloslav Plass jako jediný nepřekročil deset procent.

Diskuse se v Hradci Králové vedla především o regionálním školství, těžbě břidlicových plynů, nebo dostavbě nemocnice v Náchodě. Výkony účastníků hodnotili diváci Moravcových otázek, kteří zároveň budou v Královéhradeckém kraji mezi jednotlivými lídry vybírat ve volbách. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…