VIDEO Afghánský migrant obtěžoval školačku. A ta si to natočila

05.01.2018 7:18

Příběh patnáctileté Němky, kterou obtěžoval loni v létě afghánský migrant, ukazuje, že cesta za spravedlností může být často velmi trnitá. Z jasně zdokumentovaného případu dokázaly udělat německé soudy frašku.

VIDEO Afghánský migrant obtěžoval školačku. A ta si to natočila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Tehdy patnáctiletá Sabine prožila loni v červenci šok, ze kterého se ani po více než šesti měsících nevzpamatovala. Vše se odehrálo v první polovině měsíce ve školním autobusu. Vedle do řady si přisedl dvaadvacetiletý afghánský migrant a začal dívku sexuálně obtěžovat. „Neustále se mnul v rozkroku a díval se vyzývavě mým směrem. To samé se odehrálo o tři dny později. Jak mě spatřil, tak si hned začal hledat místo v mé blízkosti.“

Tentokrát však dívka neponechala nic náhodě a celý incident si nahrála na svůj mobilní telefon. Jak je patrné z téměř dvouminutového videa, její svědectví je pravdivé. Afghánský mladík se skutečně po celou dobu utajeného natáčení třel v rozkroku a ohlíží se po své oběti. Dívka si vše chladnokrevně nahrávala, ale po příchodu k babičce se zhroutila a vše ji mezi výbuchy pláče sdělila. Babička poté šla společně s vnučkou nahlásit na policii.

 

„Policisté se podívali na video a byli zděšeni. Vše jim bylo jasné,“ říká babička dnes již šestnáctileté dívky s tím, že měla policisty kontaktovat, pokud by Afghánce znovu potkala. To se také stalo a mladý afghánský zvrhlík byl předveden na policejní služebnu. Ke konci října přišlo vyrozumění ze státního zastupitelství, které babičku i její vnučku nepříjemně zaskočilo. Afghánský pachatel byl zproštěn jakékoli viny.

Soud uvěřil vysvětlení Afghánce, podle kterého pouze trpěl „chorobným“ svěděním v oblasti rozkroku. Dokonce své tvrzení podložil lékařským osvědčením. Babička a její vnučka absolutně ztratily iluze o německém soudnictví a spravedlnosti jako takové. Případ se dostal do médií a věnoval se mu zejména deník Wochenblatt. Po dotazu redakce na státní zastupitelství v Traunsteinu bylo řečeno, že byl případ v polovině listopadu znovu otevřen.

Zastupitelství znovu prozkoumalo inkriminované video a došlo k závěru, že Afghánec neměl žádné svědění, ale šlo z jeho strany skutečně o sexuální obtěžování. Mladík byl odsouzen k pokutě šesti set eur, kterou podle všeho přijal. Spravedlnosti sice bylo učiněno zadost, ale pro šestnáctiletou dívku tím nic neskončilo. Bojí se ve tmě a také toho, že ji bude Afghánec znovu obtěžovat. Své trauma řeší s odborníky a na mladíka pravděpodobně podá další trestní oznámení.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: pro

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…