VIDEO Horáček: Romští přátelé, nevolte Zemana! Nehájí vaše zájmy

15.01.2018 8:36

Prezidentský kandidát Michal Horáček poděkoval na facebookovém profilu Romea.cz Romům za podporu v prezidentské volbě. Spoluobčany vyzval, aby ve 2. kole podpořili Jiřího Drahoše.

VIDEO Horáček: Romští přátelé, nevolte Zemana! Nehájí vaše zájmy
Foto: Vít Hassan
Popisek: Michal Horáček

„Milí romští přátelé, jsem rád, že jsem vás mohl navštěvovat během své kampaně. Prosím vás, neignorujte 2. kolo volby. Pan inženýr Zeman není člověk, který má na srdci vaše zájmy. Jděte volit a zvolte protikandidáta, jestli chcete nějakou mou radu. Za sebe říkám, prosím vás, dejte svůj hlas panu profesoru Jířímu Drahošovi,“ řekl ve videu Michal Horáček.

 
Ten také zmínil, že od Romů dostal tolik krásných vzkazů, až jej to dojímalo. Podle jeho slov je také třeba využít talent romských dětí, kterým se lecky kvůli těžkým podmínkám nemusí dostat kvalitní vzdělání. 
 
„Plýtváme talentem tolika lidí. Tahle společnost má před sebou velký úkol, aby jim dala šanci,“ zmínil Horáček v závěru.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …