VIDEO Jarek Nohavica: Mně j*bne! „Všecky nás opích*jí.“ Klaus to nedá

05.02.2021 13:36

Písničkář Jarek Nohavica nazpíval novou písničku. Nese název Mně snad jebne 2, která podle řady lidí sedne na současnou dobu jako pozadí na hrnec. Mně snad jebne,“ pěje z plných plic Nohavica. A to není zdaleka všechno. Nejhůře dopadl Václav Klaus.

VIDEO Jarek Nohavica: Mně j*bne! „Všecky nás opích*jí.“ Klaus to nedá
Foto: 4press.cz
Popisek: Jaromír Nohavica

Po písničce „Mně snad jebne“ přišel po pár letech písničkář Jarek Nohavice s novou verzí této písničky. Tentokrát si vzal na paškál dobu covidovou. Jak naznačují diskuse na sociálních sítích, už jen název „Mně snad jebne 2“ vystihuje frustraci nemalé skupiny lidí z dnešní situace.

Anketa

Má Ústavní soud vaši důvěru?

7%
93%
hlasovalo: 30421 lidí

„V pátek v 10 to jsou stresy, srdce mám až v krku kdesi, káva nikde, Kriste pane, všecko je zavirované a pod rouškama, táhne se to, Pán Bůh s náma. Mně snad jebne,“ pěje z plných plic Nohavica.

S nadsázkou se trefil i do lyžařů a sáňkařů, kteří navzdory vládním zákazům vyráží na sjezdovky a přespávají třeba i v autech, když jsou hotely zavřené. Coby starší pán si prý připadá jako čínská panda.  

„Budím se se slzou v oku, bo jsem nad šedesát roků, ohrožený druh jak panda, to už děcka není sranda. Vy si jezdíte na lyže, já mám dechové potíže. Mně snad jebne,“ pokračoval.

A pak to rozbalil naplno. Vzal si na paškál exprezidenta Václava Klause, který chodí demonstrativně po Praze bez roušky a ve svých 79 letech se tváří, že nemusí dodržovat vládní restrikce a že se vlastně nemá čeho bát, protože si na něj covid snad netroufne.  

„Klaus nenosí respirátor, říká, že je terminátor, že jeho se to netýká, to je holt ta politika, on je prostě jiný level a my dole, my jsme plevel. Mně snad jebne,“ vložil svůj pohled na druhého prezidenta Nohavica.

Psali jsme:

Anketa

Měl by být ministr Blatný odvolán?

16%
30%
hlasovalo: 10488 lidí
Václav Klaus na veřejnosti prohlašuje, že dnešní doba je jaksi podivná, protože si žádá izolaci všech lidí a nikoli izolaci jen těch nemocných, jak je to podle Klause normální.

Nohavica ale neskončil jen u Klause. Podíval se i na izolaci samotnou a zamyslel se nad tím, jak těžké to dnes mají milovníci alkoholu.  

„Jak bych věděl, co má nastat, ještěže jsem přestal chlastat, nepokecáš, neposedíš, doma jen na telku hledíš, na gaučíku už máš dolík, je těžké být alkoholik. Mně snad jebne,“ popsal možné úvahy milovníků alkoholu při krizi.

Odborníci se shodují v tom, že v covidových časech je lidská psychika vystavena velkému testu odolnosti a u některých lidí to může skončit i tím, že v testu podlehnou pokušení a začnou pravidelně popíjet.

Ale stejně jako epidemiologové a politici, vyhlíží Nohavica světlo na konci koronavirového tunelu v podobě očkování. Ale jak je Nohavicovým zvykem, chopil se tohoto tématu s nadsázkou a po svém.

„Tož, nebuďte lidi smutní, z východu se valí Sputník, z Unie AstraZeneca, to jsem zvědav, co nás čeká, v dubnu, maximálně v máji, až nás všecky opíchají. Než mně jebne,“ uzavřel folkový písničkář. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…