VIDEO Očkovací kampaň vytáhla nejtěžší kalibr: Zdeněk Svěrák a půvabná vojačka

02.07.2021 16:22

Herec a scenárista Zdeněk Svěrák vyzývá k očkování ve videu přímo z očkovacího centra O2 Universum. „Očkování proti koronaviru je dobrovolná věc, a já bych vás chtěl poprosit, abyste v sobě našli dobrou vůli a vybrali si některou z vakcín,“ vyzval Svěrák.

VIDEO Očkovací kampaň vytáhla nejtěžší kalibr: Zdeněk Svěrák a půvabná vojačka
Foto: Screen TN.cz
Popisek: Zdeněk Svěrák v Národním očkovacím centru

Svěrák ve videu skupiny PPF propaguje očkování a provází diváky očkovacím centrem O2 Universum. „Jsem velmi dávno narozen, a ne tak dávno dvakrát očkován. Jako herec se obracím především na vás, kteří máte rádi divadlo, film a hudbu. Očkování proti koronaviru je dobrovolná věc, a já bych vás chtěl poprosit, abyste v sobě našli dobrou vůli a vybrali si některou z vakcín,“ říká ve videu, které zveřejnil server TN.cz.

„Čím víc nás bude, tím větší je naděje, že se na podzim zase nezavřou dveře divadel, biografů a koncertních síní, a neotevřou se dokořán dveře nemocnic,“ dodává herec.

Poté Svěrák míří přímo do areálu, kde očkování probíhá. „Teď se pojďte podívat, jak je to krásně zorganizováno, že je radost v takovém očkovacím centru pobýt,“ představuje prostředí.

Hned u vchodu jej zaujme slečna v uniformě. „Spravuje to tu armáda a má to svůj půvab,“ ocení umělec. Podle instrukcí vojačky pak neomylně prochází prostorami O2 Universa.

„Je tu dvacet registračních míst čili netvoří se tady žádné fronty. Stačí, když ukážete občanku, kartičku pojišťovny, QR kód, a jdete dál. No a tady vás některá ze sestřiček bezbolestně píchne do ramene, všechno probíhá v klidu a úsměv je vidět i pod rouškou,“ uzavírá dalším setkáním pozitivně naladěný Svěrák propagační video.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…