VIDEO Pane Stropnický, odstupte z Babišovy kandidátky, apeluje Bára Štěpánová. V roce 1989 jste právě proti takovým dělal revoluci

14.10.2017 21:37

Herečka Bára Štěpánová poskytla serveru Forum24.cz vyjádření směřující k hnutí ANO Andreje Babiše.

VIDEO Pane Stropnický, odstupte z Babišovy kandidátky, apeluje Bára Štěpánová. V roce 1989 jste právě proti takovým dělal revoluci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický

„Vzhledem k aktuální situaci vyzýváme kandidáty hnutí ANO v čele s Martinem Stropnickým, aby odstoupili z kandidátky tohoto hnutí,“ čte z připraveného listu Štěpánová. 

„V roce 1989 to byli právě herci a studenti, kdo řekli ne takovým lidem jako je Andrej Babiš. A teď za něj chcete kandidovat?“ rozčílila se. „Prosím vás, připusťte si, že jste byli podvedeni. Máte poslední šanci zachovat si morální kredit. Stokrát opakovaná lež se nestává pravdou. Stokrát opakovaná lež je prostě lež. Máte poslední šanci bez ostudy odstoupit,“ zavelela Štěpánová závěrem s tím, že zmínila název Spolku pro zachování demokracie v České republice. 

Štěpánová s tímto svým prohlášením vystoupila v reakci na rozsudek slovenského Ústavního soudu, jenž uvádí, že Babiš byl oprávněně evidován jako agent StB. 

Listopad ´89 v Divadle na Vinohradech. Moderuje Martin Stropnický

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…