VIDEO Prase, co neplatí daně. Takto nepěkně se o Trumpovi vyjádřil slavný americký herec

09.10.2016 19:35

Herec Robert De Niro, který má za sebou ve svých třiasedmdesáti letech opravdu velké množství slavných rolí, své spoluobčany v USA důrazně varoval před Donaldem Trumpem. Muž, jehož zná i české publikum z filmové série Kmotra, z filmu Hvězdný prach či ze snímku Zpátky do ringu, by Trumpa raději udeřil, než by mu dal hlas.

VIDEO Prase, co neplatí daně. Takto nepěkně se o Trumpovi vyjádřil slavný americký herec
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Donald John Trump je americký obchodní magnát, politik, televizní hvězda a spisovatel

Slavný herec Robert De Niro natočil na video minutový vzkaz, ve kterém své americké spoluobčany opravdu velmi důrazně varuje před volbou republikána Donalda Trumpa prezidentem. V krátkém vzkazu, jenž je dostupný i na serveru YouTube, De Niro označuje Trumpa za prase a za lenocha, který si neplní své domácí úkoly a nenamáhá se ve vlastní zemi platit daně.

„Je nebetyčně hloupý, je to zmetek, je to prase,“ vypočítával herec Trumpovy „kvality“. Je zřejmé, že filmový velikán je opravdu velmi rozezlený. „Colin Powell (bývalý americký ministr zahraničí) to řekl asi nejlépe. Donald Trump je národní katastrofou. Jsem velmi naštvaný, že se tato země dostala až do tohoto bodu, kde je on,“ pokračoval v palbě na Trumpa. „Mluví, jako kdyby chtěl dostat pěstí, a já vám řeknu, že bych mu rád dal pěstí do ksichtu,“ rozohnil se slavný herec.  

Někoho takového chceme za prezidenta, ptá se Robert De Niro. On prý rozhodně ne. Vždyť si neplní úkoly, které by měl, a vyhýbá se placení daní v této zemi. „Obávám se, že s někým, jako je Donald, by se naše země rozvíjela velmi, ale opravdu velmi špatným směrem," varuje slavný herec na závěr.

Sluší se dodat, že mezi celebritami najdeme také přívržence Donalda Trumpa, např. slavného boxera Mika Tysona.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…