VIDEO Se pobliju. To je nádherné! Národ rozdělilo setkání Andreje Babiše s malým Toníčkem

12.06.2017 13:54

„Věřím ti na sto ze sta,“ říká dětskou češtinou malý Toníček, který se setkal s předsedou hnutí ANO Andrejem Babišem. Ten k němu pokleká a říká mu: „Ty jsi dobrej, bys mohl dělat politika.“ Diskuze na sebe nenechaly dlouho čekat.

VIDEO Se pobliju. To je nádherné! Národ rozdělilo setkání Andreje Babiše s malým Toníčkem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Babiš totiž mimo jiné Toníčka v kšiltovce vyzval, aby něco řekl na kameru. „Víte, že mám rád Babiše,“ poklepal exministrovi financí malý chlapec na ruku a utekl. „A řekněte to do zpráv,“ zakřičel.

„Chlapeček byl neuvěřitelnej. Strašně mě potěšil. Říkal, že mi věří. Samozřejmě, to je dobití tý energie,“ pochlubil se Babiš videem na svém profilu i na profilu hnutí ANO. Zároveň řekl, že setkání rozhodně nebylo sehrané.

„Ten hošík byl suprovej. Frajer malej,“ zaznívalo v diskuzích. Ale nechyběl ani opačný názor. „Zvířátka už nestačí, tak přichází na řadu Toníček s ponožkami v sandálkách :-). Nic mu nezazlívám, právě proto, že ještě nic neví. A maminka má krásnou igelitku, takže ta je taky v pohodě. Bizáru zdar!“ rýpl si další uživatel. Maminka totiž na videu měla igelitovou tašku jednoho z obchodních řetězců.

„Dost odporné, zneužívání dětí v předvolební kampani... Ale AB se neštítí ničeho. To už je o něm známo a on to ani nijak neskrývá...“ píše další uživatel. 

„Tohle taky není kampaň? Na oficiálním webu?“ ptá se pak další uživatel. V současné době se totiž kvůli novým finančním limitům na předvolební kampaň řeší to, co již je kampaní, a co ještě ne. Babiš totiž tvrdí, že vzhledem k názvu kampaně Vize 2035 jdou náklady na kampaň až v tomto roce. A není sám, i ostatní strany se snaží přijít na fígle, jak pravidla obejít.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…