VIDEO „Třicet případů majora... Bumbála!“ Trapas na CNN Prima News. Sviňá*nička, přiletělo z ČT

30.12.2020 14:30

Když moderátorka CNN Prima News oznamovala smrt herce Ladislava Mrkvičky, přečetla to, co viděla na čtecím zařízení. Šlo fakt zjevně o chybu, kdy ze seriálu Třicet případů majora Zemana se stalo Třicet případů majora Bumbála.

VIDEO „Třicet případů majora... Bumbála!“ Trapas na CNN Prima News. Sviňá*nička, přiletělo z ČT
Foto: archív autora
Popisek: klávesnice

„V nedožitých 82 letech zemřel po dlouhé nemoci herec Ladislav Mrkvička. Serveru iDnes to potvrdil mluvčí Národního divadla, kde Mrkvička strávil 25 let. Hrdina filmového Atentátu, Dostihu či seriálu Dobrá voda, Třicet případů majora...“ zarazila se nejprve při čtení nekrologu moderátorka CNN Prima News Lucie Hrdličková. Pak to však dočetla. „Bumbála a Policie Modrava se potýkal s Parkinsonovou chorobou, která už mu nedovolovala pracovat. V loňském roce obdržel Českého lva i cenu Thálie,“ zahlásila moderátorka. Ze známého seriálu Třicet případů majora Zemana tak bylo třicet případů majora Bumbála. A video žije svým životem na sociálních sítích.

Anketa

Co byste popřáli Janu Hrušínskému do nového roku?

hlasovalo: 16219 lidí
Okomentoval ho například komentátor Jindřich Šídlo. „This is CNN!“ napsal. Moderátorky se zastal jiný reportér, a to z veřejnoprávní ČT24, Tomáš Drahoňovský. „Musím se Lucie zastat. Tohle je taková sviňárnička, co se kdysi na Primě dělávala: Přepsat moderátorům studio, aniž by to věděli. Jenže na all-news-channel na tyhle kraviny není prostor, tam musí fungovat důvěra. Podle mě je to hlavně selhání editora,“ napsal.

„Ano, ověřeno. Bylo to přesně tak – editor měl ve skriptu bloknuté slovo Zeman, protože ho nesnáší a automaticky se mu přepíše na ‚Bumbál‘... V režii si toho jaksi nikdo nestačil všimnout,“ zareagovala následně investigativní reportérka Markéta Dobiášová, která na CNN Prima News působila.

„Já jsem, jak známo, dost natvrdlej. Co to je? Jako že jí dali do čtečky špatný název (a ona má zásadní kulturní mezeru)?“ zeptal se následně reportér Respektu Marek Švehla. „Ano, zjevně šlo o chybu nebo vtip ve čtecím zařízení,“ zareagoval Šídlo.

„Náhodou, mně to přišlo docela vtipný. Ale teď už mě akorát vysírá ten shitstorm, kterej se tady na Lucku spustil. Wtf,“ zaznělo pak v diskusi. Šídlo však oponoval, že to není zas až tak hrozný.

This is CNN!!! https://t.co/KpDzmeLlqv

— Jindřich Šídlo (@jindrichsidlo) December 28, 2020

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…