VIDEO Ty šmejde jeden, tu máš. Svobodným na Letné muž rozmlátil stánek, pak se mu postavil předseda

15.10.2017 9:16

Server iDNES.cz informoval, že Strana svobodných občanů ukončila předčasně sobotní kampaň na Letné v Praze. Důvodem byl agresivní muž, který ničil jejich stánek. Na Facebooku Svobodní zveřejnili video, na němž je mimo jiné i vidět, jak muž nadává vedle stojící dobrovolnici. Do potyčky se zapojil i předseda strany Petr Mach.

VIDEO Ty šmejde jeden, tu máš. Svobodným na Letné muž rozmlátil stánek, pak se mu postavil předseda
Foto: Vít Hassan
Popisek: Jana Yngland Hrušková si natáčela setkání Svobodných

„Pro dnešek musíme ukončit volební kampaň na Letné. Před malou chvílí byl totiž napaden kontaktní tým Svobodných,“ uvedli Svobodní na Facebooku. Na své stránce zveřejnili video, na němž muž převrací stolek s propagačními materiály před stánkem v parku na Letné a cosi přitom křičí, zatímco přítomná dobrovolnice před ním ustupuje.
 
K fyzickému střetu došlo i s předsedou Svobodných Petrem Machem, který byl na kampani právě přítomen. Toho muž udeřil s výkřikem „Ty šmejde jeden“. Mach jej ovšem dokázal zneškodnit a muž následně s bolestivou grimasou odešel.
 
„Střetu ještě předcházelo ostré slovní napadání útočníka, to se bohužel zaznamenat nepodařilo,“ upřesnili Svobodní na Facebooku.
 
Machův výkon pak  na Facebooku okomentoval jeden z diskutujících: "Svobodní nemusí říkat na bilboardech že neuhnou, správný chlap nikdy neuhne".
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dah

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…