VÍME PRVNÍ Hnutí ANO bude mít svého "generálního ředitele". Stane se jím šéf Zlínského kraje Pustějovský

12.10.2016 10:01

Řídit stát jako firmu, to je už okřídlené heslo Andreje Babiše. Přeneseně se v nejbližších dnech dotkne také samotného hnutí ANO. Jak nám prozradil zdroj blízký pražské primátorce Adrianě Krnáčové, a informaci následně potvrdil i vysoký člen hnutí, manažerem "všeho a všech" se stane Pavel Pustějovský ze Zlínského kraje.

VÍME PRVNÍ Hnutí ANO bude mít svého "generálního ředitele". Stane se jím šéf Zlínského kraje Pustějovský
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Pavel Pustějovský

"Pan Pustějovský bude generálním manažerem. Paní primátorka o tom mluvila už před týdnem," uvedl náš zdroj z okolí pražského magistrátu. "Ano, tuto informaci mohu neoficiálně potvrdit," sdělil ParlamentnímListům.cz jeden z nejvyšších členů hnutí. Co to znamená ve skutečnosti? O tom doposud není příliš jasno. Pustějovský by s největší pravděpodobností převzal žezlo po současné centrální manažerce hnutí Erice Duchanové.
 
Ta by podle našich zjištění měla v kanceláři ANO zůstat, neví se jen, co přesně budou její úkoly. "Paní Duchanová v nějaké omezené funkci zůstane, je ale pouze na panu Pustějovském, zda paní Duchanová dostane výpověď," sdělil náš zdroj. "Pana Pustějovského čeká náročná práce po všech stranách. Rozhodnutí padlo v minulém týdnu," doplnil.
 
Pavel Pustějovský (44) získal o víkendu mandát zastupitele ve Zlínském kraji, kde rovněž předsedá hnutí ANO. Krom toho je radním Valašského Meziříčí a výrobním ředitelem ve společnosti DEZA, která patří pod Agrofert, dále je od března 2015 členem představenstva Pražské plynárenské Holding a.s. a od června 2015 členem představenstva Pražské energetiky, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…