VÍME PRVNÍ Poslanec Adolf Beznoska bude kandidovat na místopředsedu ODS

09.12.2013 11:30

Poslanec a náměstek primátora Mladé Boleslavi Adolf Beznoska bude na nadcházejícím kongresu ODS kandidovat na post místopředsedy strany.

VÍME PRVNÍ Poslanec Adolf Beznoska bude kandidovat na místopředsedu ODS
Foto: ODS
Popisek: Adolf Beznoska

Beznoska informaci sdělil ParlamentnímListům.cz. Na tuto pozici má například nominaci středočeského oblastního sdružení ODS Praha-západ. 24. kongres Občanské demokratické strany se uskuteční v sobotu a v neděli 18. a 19. ledna 2014.

Změna ve vedení ODS musí být razantní

Beznoska ParlamentnímListům.cz neprozradil svého favorita na předsedu ODS a kdo má být ve vedení, ale nicméně dodal: „Změna v personálním obsazení vedení ODS musí být razantní.“

Beznoska vystudoval VŠE v Praze, Národohospodářskou fakultu. Bývalý profesionální hokejista působil též jako středoškolský pedagog a později ředitel školy. V roce 2002 úspěšně kandidoval do zastupitelstva města Mladé Boleslavi. V následném volebním období byl zvolen radním, od roku 2010 zastává funkci 1. náměstka primátora.

Od roku 2003 soukromě podniká. Adolf Beznoska je ženatý a má jednu dceru. V roce 2012 kandidoval za ODS do Senátu PČR ve volebním obvodu č. 38 - Mladá Boleslav. V roce 2013 byl zvolen poslancem PČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…