Vnukům bych to nevysvětlil, říká na reklamě STANu podnikatel Dědek. K Pražanům hovoří v Babišově deníku

08.08.2017 10:56

Poutavou formu reklamy zvolilo hnutí STAN, které si u mediálního domu MAFRA pořídilo speciální stranu v deníku Metro. Tu věnovalo podnikateli a novopečenému kandidátovi hnutí Daliboru Dědkovi.

Vnukům bych to nevysvětlil, říká na reklamě STANu podnikatel Dědek. K Pražanům hovoří v Babišově deníku
Foto: Archiv DD
Popisek: Miliardář a majitel firmy Jablotron Dalibor Dědek

„Hezký den přeji, jmenuji se Dalibor Dědek a těším se do práce," říká podnikatel. Jak lze číst dále, jeho zájmem je formovat lidi, kteří jsou schopní, odvážní a "mají čistý štít." Jako typický příklad podobného lidského vzoru Dědek jmenuje Jana Farského, poslance hnutí.

Zakladatel společnosti Jablotron Dědek novinářům už před týdnem řekl, že do STAN chce přilákat slušné lidi. Kromě podnikatelů či odborníků z různých oborů, s kterými je ve styku, se mu mohou zájemci přihlásit i na webových stránkách. Předseda hnutí STAN Petr Gazdík dodal, že někteří starostové jsou připraveni se pozic na kandidátkách vzdát ve prospěch silných osobností.

Dědek se v minulosti pozitivně vyjádřil o ANO, ani nyní není k šéfovi vládního hnutí jen kritický. „I po čtyřech letech obdivuji odvahu (předsedy ANO) Andreje Babiše, že do toho šel. Dokázal řadu pozitivních věcí, akorát přednost v médiích dostávají ty věci, které se veřejnosti a mně také nelíbí,“ uvedl. Dědek také výrazně přispěl na prezidentskou kandidaturu Jiřího Drahoše, kterého podpořil již před oznámením kandidatury.

Vizuál reklamy v Metru (8. 8. 2017):

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…