Voliče Tomia Okamury rozzlobilo multi-kulti v KFC

30.03.2018 12:00

Šéf hnutí Svoboda a přímá demokracie se zlobí na řetězec KFC. Děti tu totiž mohou dostat k dětskému menu jako hračku malou mešitu.

Voliče Tomia Okamury rozzlobilo multi-kulti v KFC
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

„Se skládacím kostelem nepřijdou, ale s mešitou ano. Tak vypadá salámová metoda včleňování jejich kultury do naší. Po kapkách,“ napsala na své facebookové stránce SPD Olomouckého kraje. Informuje o tom server Aktuálně.cz.  Řetěz KFC se brání, že děti mohou v menu dostat také chaloupku na muřích nožkách nebo pravoslavný kostel. Jedná se o 3D puzzle, které má rozvíjet představivost a manuální zručnost dětí. KFC za hračkami nehledá v prvé řadě náboženský kontext.

Příznivci SPD dávají na sociální síti najevo, že se jim počínání KFC ani trochu nelíbí. „Za**aný ISLÁM!“ „Vypakujte to KFC i s těmi muslimy, stejně se to nedá žrát.“

SPD Tomia Okamury dlouhodobě kritizuje islám. Před podzimními volbami v roce 2017 republiku zaplavily plakáty a billboardy, na kterých Tomio Okamura volal po zákazu islámu v Česku. Po solidním úspěchu ve volbách hnutí zákaz islámu jakožto nenávistné ideologie skutečně prosazuje. Okamura a jeho kolegové se na islám nedívají jako na náboženství, ale jako na nenávistnou ideologii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…