Voliči Clintonové hromadně prchají do ordinací psychologů. Jinak ten šok prý nezvládnou

12.11.2016 21:19

Psychologové i americké magazíny radí Američanům, otřeseným výsledkem prezidentských voleb, jak povolební stres zvládnout. Píše o tom server E15.cz.

Voliči Clintonové hromadně prchají do ordinací psychologů. Jinak ten šok prý nezvládnou
Foto: pixabay.com
Popisek: Stres - ilustrační foto

Mnoho lidí totiž považuje zvolení republikána Donalda Trumpa do Bílého domu za katastrofu, část nespokojenců dokonce vyrazila do ulic demonstrovat, píše server.

„Dělejte něco, co vám dočasně poskytne smysl, že něco máte pod kontrolou. I kdyby to byl úklid v mrazáku,“ napsal magazín Psychology Today ve sloupku s názvem „Pět tipů na zvládnutí povolebního šoku a paniky“.

Celý text je ZDE

Tímto tématem se zabýval i Cosmopolitan, který vypočítal 14 způsobů, jak se úzkosti zbavit. Jednou z možností je odstřihnout se od sociálních sítí. Dobrou cestou, jak získat duševní rovnováhu zpět, je i to, aby se člověk věnoval sám sobě. „Pokud potřebujete manikúru nebo pedikúru, tak po volbách je ten správný čas,“ uvedl Cosmopolitan.

Washingtonská psycholožka Alison Howardová řekla, že někteří její pacienti mluvili o volbách celé měsíce a nyní, kdy je výsledek znám, vyjadřují hořkost, smutek a strach. „Nikdy dříve jsem něco podobného nezažila,“ řekla Howardová. Zmíněné pocity zklamání nicméně považuje za přirozené.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …