Vrhli se na Zemana. Satan Halík, zdivočelá Pekari a Hřebejk. Pan Fiala se nepřidal, ocenil Vyskočil. Ukočíruje ale svou vládu?

14.11.2021 8:58 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Tak se nám zase blíží 17. listopad. To zase uslyšíme v rádiu víc keců než o výročí VŘSR. Nebudu se k tomu přidávat ani já. Jen snad to, jak jsme byli blbí a skočili na ten dávno předem a bez nás dohodnutý převrat. Na ty lži Václava Havla, jak uděláme ten socialismus, ale s lidskou tváří a zůstaneme nezávislí a neutrální bez vojenských paktů. Pohádky pro nás, hloupý plebs, zněly hezky a zatím už bylo dávno dohodnuto, jak bude ta naše pěkná a prosperující země rozebrána Západem. Dnes vidíme, jakou jsme se stali kolonií. Různé západní korporátní společnosti nás obraly jak grilované kuře. Stali jsme se velmi chutnou jitrnicí vysávanou zlatokopy ze Západu, až si z toho sedáme na zadek. Asi proto a pro naši útěchu nám tady instalují alespoň lavičky Václava Havla, abychom si na ten zadek měli kam sednout,“ říká na úvod dnešního nedělního rána Ivan Vyskočil. A ptá se: „Myslíte, že je co slavit?“

Vrhli se na Zemana. Satan Halík, zdivočelá Pekari a Hřebejk. Pan Fiala se nepřidal, ocenil Vyskočil. Ukočíruje ale svou vládu?
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

Psí hlava pro SPD. A Senát, Halík, Hřebejk, „Pekari“? Prezident jim vytřel zrak...

Anketa

Zvládne Fialova vláda covid lépe než Babišova?

3%
94%
hlasovalo: 36258 lidí
„Ale teď už to bude všechno jiné. Konečně zvítězila ta správná síla a zbavili jsme se toho Belzebuba Babiše,“ nešetří sarkasmem v souvislosti s volbami herec. A dodává: „Ono to sice bylo takové vítězství-nevítězství, protože jednotlivý trpajzlíci neměli ani polovinu hlasů co měl Belzebub. Ale teď už to bude jiné, demokratické a stmelující, a hned začali tím, že když nemají Babiše, tak nasadili psí hlavu SPD. Tu nepřipustí snad ani k žádné funkci v parlamentu. Zkrátka laskavá a smířlivá demokracie. Pseudovítězné strany si okamžitě začaly počínat jako soldateska na dobytém území,“ pokyvuje Ivan Vyskočil.

„Ke cti pana Fialy nutno připsat, že se alespoň nepřipojil k hyenám ze Senátu, které jako když žraloci ucítí krev, se hned vrhly na nemocného pana prezidenta. Ten jim, zaplaťbůh, vytřel zrak a začal se uzdravovat a většina slušných lidí v tomto státě mu to upřímně přeje. Samozřejmě, že veleduchové našeho národa, Hřebejk nebo hlavní Satan páter Halík jsou uzdravováním pana prezidenta zklamaní a doslova rozzuření. Z Tchajwance ta upřímná přání na uzdravení Miloše Zemana přímo kapala, jako jedovatý med. Zdivočelá Pekari vehementně podporovala uplatnění čl. 66,“ pokyvuje Vyskočil.

Bobr útočný“ a „jankovitá kobyla Pekari“? A dvojí metr v parlamentu

„Už jsem slyšel tady u nás na vesnici, že ten slepenec snad ani vyhrát volby nechtěl. No jo, hlavní program zbavit se Babiše vyšel, a co teď s tím? Kecat z opozičních lavic, jak to vláda dělá špatně, to je velmi pohodlné a nic to nestojí, ale teď to tady máte a ukažte, jak se to tedy dělá dobře. Aj vaj, to jsme snad ani nechtěli. Zatím se pan Fiala ukázal zdrženlivě a celkem rozumně. Nebude to mít lehké. Všichni víme, co se na něho řítí a k tomu kočírovat nepříčetně eurohujerskou TOPku, Piráty, rozpínavý STAN a kluzké KDU-ČSL? To mu byl čert dlužen! Nějaký čtenář pojmenoval trefně tu malou Richterovou ‚bobr útočný‘, a ‚jankovitá kobyla Pekari‘? Té se panu Fialovi asi nepodaří jen tak nasadit udidlo,“ směje se Ivan Vyskočil.

„A už jsme viděli volbu v parlamentu. Opět dvojí metry,“ říká herec a vypočítává. „Jednou zákon nepřipustí k volbě místopředsedy pana Havlíčka, ale podruhé zákon neplatí, neb koalice nesmí mít poslanecký klub. Ale v tomto případě zákon neplatí a koalice se ohání kluby jako pořekadly od Pavly Moudré. Zkrátka, jednou zákon platí, a jindy zase ne. Už to známe. Jednou může být prezident nemocný,, jak dlouho chce, jindy zase ho je třeba zbavit funkce, jen když zakašle. Jedni utečenci mohou ve Španělsku bourat plot a přistávat volně v Itálii, jindy zase nesmí přejít hranici z Běloruska. Turecku se platí z EU, aby drželo utečence u sebe, Bělorusku se nedá ani koruna a ještě na něj uvalíme sankce. Protože mají přece diktátora Lukašenka, jenže turecký ‚sultán‘ Erdogan není o nic menší diktátor než Lukašenko, včetně stejného potlačování demonstrací. No a v tom Španělsku se s tím Katalánskem taky nepárali. Že by tam byly také diktátorské režimy? Proboha, jaké kacířské myšlenky mám ve své nekorektní hlavě? Fuj!“ předstírá zděšení herec.

„Mám z toho v té budce takový guláš, že musím raději končit. Chce se mi říct, jako tomu generálovi v Černých baronech, jak ho tak výborně hrál Vašek Postránecký: ‚Chce se mi zvracet‘!“

Na úplný závěr dnešního Nedělního rána pak jako tradičně nechybí ani „PS“ Ivana Vyskočila.

„Chudák Honza Cimický. Zase si nějaká po dvaceti letech vzpomněla, že jí snad sáhl na zadničku. Ale to je opravdu hrozné! Honzu Cimindu znám. Nepochybuju, že má rád ženský, ale násilník? Ani snad omylem. Nicméně v rámci MeToo a pro uspokojení neziskovek, pro jistotu navrhuji: ‚Popravit ho veřejně na Staroměstském náměstí, potom lámat údy kolem a useknuté přirození vystavit pro výstrahu na mostecké věži Karlova mostu‘!“nešetří opět sarkasmem herec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…