Vychází kniha o Rathovi. Novinářka prý rozkryje jeho vztahy

07.09.2012 19:30

David Rath dnes svým sněmovním vystoupením napsal další kapitolu své kauzy. V knize o jeho případu už jej však autorka Sabina Slonková zapracovat nestihne. Knížka Spis Rath totiž již míří na pulty knihkupectví.

Vychází kniha o Rathovi. Novinářka prý rozkryje jeho vztahy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nic neočekávaného se nekoná, Rath sněmovnou vydán

Hlavní reportérka deníku Insider Sabina Slonková přináší v knize autorský výklad autentických materiálů, která o případu získala. Kromě vylíčení vztahů mezi hlavními aktéry případu přináší i doposud neznámá fakta a rovněž dokumenty, které vedly k zatčení někdejší hvězdy ČSSD.

Již v létě se ukázky z knihy objevily na placeném serveru Insider, který Slonková vede. Předplatitelé serveru nyní mohou získat knihu o Rathovi jako mimořádný dárek k ročnímu předplatnému. V knihkupectvích, kde by se měla kniha objevit v příštím týdnu, by měla stát zhruba dvě stě korun.

Kniha není jediným plánovaným počinem s tématikou kauzy středočesského exhejtmana. Rathovu verzi případu chce knižně publikovat Petra Paroubková, manželka a vydavatelka Jiřího Paroubka, předsedy NS- LEV 21.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…