Výsledky NS-LEV 21 v průzkumech jsou skandálně nízké, zlobí se Paroubek

07.10.2012 7:25

Před volbami se snaží udělat dojem na voliče z Ústeckého kraje také národní socialisté Jiřího Paroubka. Předvolební mítinky zatím navštívily 3 až 4 procenta z 250 tisíc voličů, tvrdí předseda LEV 21 na svém webu VašeVěc.cz.

Výsledky NS-LEV 21 v průzkumech jsou skandálně nízké, zlobí se Paroubek
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

Lidé na akce národních socialistů údajně chodí čím dál víc. V průzkumu ČT se ukázalo, že by LEV 21 dostal hlas od 3 procent voličů. Podle Paroubka jsou ale takové výsledky skandálně nízké a neodpovídají realitě.

Šéf STEMu úplně ignoruje výsledky pro NS-LEV 21

Paroubek se následně obul do šéfa agentury STEM Jana Hartla, který poskytl rozhovor deníku Právo. Společnost v průzkumu zjistila, že na větším vzorku respondentů mají národní socialisté šanci na zisk přes 8 procent voličů.

„Přesto se v rozhovoru tvářil, jakoby to vůbec nevěděl. Bylo by korektní to zmínit,“ podivil se Paroubek na svém webu a dodal: „Chápu, že Jan Hartl bude ve velmi trapné situaci, pokud se ukáže, že s výsledky průzkumů „poněkud volně zacházel“ a ještě to nebylo nic platné. Chci ho ujistit, že pro to osobně udělám všechno.“

Šéfovi LEV 21 také vadí, že Hartl přehlíží tendence, které se v průzkumech projevují. Jedná se o pokles hlasů parlamentním stranám a také to, že až dvě pětiny voličů netuší, koho budou volit. „Manipulace, k níž se využívá „produktů“ některých agentur pro výzkum veřejného mínění, je vedena tak, aby tito lidé „pochopili“, že volit někoho jiného, kromě zavedených parlamentních stran nemá smysl,“ tvrdí Paroubek.

Veřejnoprávní média přehlíží naší stranu

Paroubek poukazuje na to, že je jeho strana soustavně přehlížena veřejnoprávními médii. Přitom volební preference národních socialistů se pohybují kolem 4 procent. Vyplývá to z průzkumů společnosti MEDIAN.

Nadcházející volby jsou jen generálkou. Hlavním cílem strany LEV21 jsou sněmovní volby. Teď se strana spokojí s tím, že pronikne do tří krajských zastupitelstev.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…