Vytáhni telefon a toč. Klusák a mladý Babiš v Ústí: Jak to bylo doopravdy

02.09.2021 16:57 | Reportáž

Ostrá kritika se poslední hodiny snáší jak na Andreje Babiše mladšího, tak na režiséra Víta Klusáka, kteří se objevili na závěr zahájení volební kampaně premiéra Andreje Babiše a hnutí ANO na zámku Větruše v Ústí nad Labem. Hovoří se o politických objednávkách či vykalkulovaném útoku. ParlamentníListy.cz byly přímo na místě a celou událost sledovaly.

Vytáhni telefon a toč. Klusák a mladý Babiš v Ústí: Jak to bylo doopravdy
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Hnutí ANO zahájilo kampaň v Ústí nad Labem, přijel i Andrej Babiš mladší

Anketa

Co si myslíte o slovním útoku Andreje Babiše mladšího?

hlasovalo: 18222 lidí
Avšak kritika, že Vít Klusák využil kampaně, aby natočil materiál, nevypadá oprávněně ve světle toho, jak se situace odehrávala. Zatímco Babišův syn si s otcem vyřizoval účty a ptal se ho, jaké to je vidět ho tváří v tvář, Klusák postával v pozadí. Později mluvil Andrej Babiš mladší s novináři a odpovídal na četné dotazy a omlouval se, že po cestách v zahraničí nemluví perfektně česky.

„Už končíme,“ obracel se Babiš mladší na režiséra. Na Klusákově obličeji bylo po celou dobu mediální pozornosti jasně patrné, že se mu to vůbec nelíbí: „Já nevím, jestli je tohle dobrý nápad. Jestli to prospěje,“ říkal režisér a naznačoval odchod, bez Babiše mladšího však odejít nechtěl.

Jak vyplynulo v posledních hodinách, Klusák byl premiérova syna doprovodit v Ústí nad Labem na psychiatrickém vyšetření. ParlamentníListy.cz také zaslechly svědectví, jak oba po dotazu, co se tady děje, informoval recepční, že se tu zrovna koná volební kampaň Andreje Babiše. Překvapení bylo v obou tvářích patrné. „Vytáhni telefon a toč,“ řekl Babiš mladší. A pak se směrem k premiérovi vydali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zuzana Koulová

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…