Vyznání kandidáta ODS: Nechci jen koukat ženám pod sukně

05.10.2013 16:27

Bývalý primář a primátor Prahy Bohuslav Svoboda je dvojkou na pražské kandidátce ODS v předčasných volbách. Přesto stále pracuje i jako gynekolog. A prozradil také proč, píše Týden.cz.

Vyznání kandidáta ODS: Nechci jen koukat ženám pod sukně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ODS Bohuslav Svoboda

"Věnuji se své profesi ne proto, že bych se chtěl ženám koukat pod sukni, ale protože je to pro mě obrovský stimul. V ten den se totiž pohybuji mezi lidmi, kteří mi řeknou, co považují za skutečné problémy v tomto státě," prohlásil v sobotním debatním pořadu TV Barrandov.

Praha musí mít ve sněmovně zastání

A dodal: "Když někdo dělá dlouho politiku, po chvilce přestane úplně vnímat, co se v tom světě děje. Proto si povolání udržuji. Abych věděl, jak je v té naší Praze ten krajíc chleba namazán," vypravoval Svoboda.

Zkritizoval také svého předchůdce a spolustraníka Pavla Béma. I on se po opuštění primátorského křesla vydal do sněmovny. "Poslanecká sněmovna například odhlasovala změnu daňového určení a Praha tak přišla o téměř miliardu. Ty peníze jí teď velmi chybí," řekl Svoboda o tom, co by rád změnil. "Neměli by tam být poslanci, kteří jednají proti Praze a hlasují pro věci, které Prahu poškozují," doplnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: lze

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…