Z Šafrova webu se rozlila žluč: Proti světu spodiny stojí Bakalova média a profesionální novináři z ČT, které v PL nepotkáte

25.06.2018 18:45

Na serveru Forum24.cz vyšel velmi ostrý komentář ke kandidátce na ministryni spravedlnosti poslankyni Taťáně Malé z hnutí ANO. Tato dáma prý zapadá do politické kultury, kterou tady zavedl prezident Miloš Zeman, když se do pozice hradního mluvčího rozhodl dosadit údajně „největšího blba v zemi“ Jiřího Ovčáčka. Malá je údajně pokračováním této „slavné tradice“.

Z Šafrova webu se rozlila žluč: Proti světu spodiny stojí Bakalova média a profesionální novináři z ČT, které v PL nepotkáte
Foto: psp.cz
Popisek: Taťána Malá (ANO)

Prezident Miloš Zeman prý v Česku zavedl zvláštní „kulturu“. „Když se hledá mluvčí, tak je třeba instalovat největšího blba v zemi. Když hledá prezident novináře a média, skrze něž by šířil své názory, tak si najde partu bláznů kolem dezinformačních webů,“ píše na úvod k poslankyni Malé server.

Klasickým příkladem této kultury je prý i server ParlamentníListy.cz, který je ochoten dát prostor totálně každému. I díky tomu se údajně může dostat do horních pater i „spodina“. Právě v takovéto společnosti může být Taťána Malá ministryní spravedlnosti. Alespoň podle Šafrova serveru.

Proti tomuto světu spodiny prý stojí média patřící Zdeňku Bakalovi a veřejnoprávní média. Tam je svět ještě normální a čelí všem těm podobným analytikům typu Martina Kollera a dalším. Ve veřejnoprávní televizi prý ještě pracují profesionální novináři, které podle Šafrova serveru na ParlamentníchListech.cz nepotkáte.

Právě tato mediální pokleslost, jejímž dalším představitelem je údajně i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup, otevřela prostor trestně stíhanému premiérovi, který si může s Českem dělat ledacos. Včetně toho, že za ministryni spravedlnosti navrhne svou poslankyni Taťánu Malou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…