Z expremiéra Topolánka se stane moderátor. Tak trochu jiný moderátor

13.01.2019 9:33

Šéfredaktor serveru Info.cz Michal Půr oznámil v pořadu Newsroom ČT24, že do svého týmu získal expremiéra Mirka Topolánka. Hledal prý moderátora s unikátními zkušenostmi, který se nebojí druhým lidem skočit do řeči a sám je kontroverzní osobností. A napadl ho právě Topolánek.

Z expremiéra Topolánka se stane moderátor. Tak trochu jiný moderátor
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Někdejší premiér za ODS Mirek Topolánek, který dokázal ODS ve volbách vytáhnout přes laťku 35 procent hlasů, což by mu mohl závidět i premiér Andrej Babiš se svým hnutím ANO, se stane moderátorem. Bude moderovat diskuse na serveru Info.cz. Prý si bude zvát hosty, kteří mu jsou nějakým způsobem blízcí, ať už jeho bývalí spolupracovníci nebo lidé, kteří vůči Topolánkovi stáli v opozici.

„Expremiér s nimi povede rozhovor, ale nečekejte klasický rozhovor. Mirek Topolánek není novinář a nikdy nebude novinář,“ oznámil před kamerami veřejnoprávní televize Michal Půr. Jako moderátor se prý Topolánek nebude bát svým hostům skočit do řeči a říct jim, co si myslí.

„My jsme chtěli výraznou osobnost, která má úplně unikátní zkušenosti a bude do značné míry třeba i kontroverzní. A napadl nás Mirek Topolánek,“ prozradil také Půr.

Mirek Topolánek

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…