Z ostudy kabát? ČSSD ukázala „lidský příběh“ mrtvé ženy

18.10.2013 21:17

ČSSD do předvolebního boje nasadila i tisk. Na svých setkáních s potenciálními voliči jim rozdává předvolební noviny, plné lidských příběhů, na nichž strana názorně demonstruje svůj program. Jak ale ukazuje nejnovější odhalení, tyto „lidské příběhy“ nemusejí být až tak lidské, jako možná smyšlené.

Z ostudy kabát? ČSSD ukázala „lidský příběh“ mrtvé ženy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební plakát ČSSD

Pod jménem Milada s uvedeným věkem 74 let se ve zmíněných novinách píše: „Přišla jsem do lékárny a chtěli po mně doplatek 2475 korun! Tolik peněz nemám, to je víc, než mám na celý měsíc na jídlo. Když se nebudu léčit, umřu, když nebudu mít za co jíst, umřu také. Raději umřu s plným žaludkem.“ Jenže ve fotografii „paní Milady“ poznali příbuzní a známí již tři roky mrtvou paní Annu N. Uvedl to internetový zpravodajský deník Týden.

„Jsem z toho úplně v šoku. To snad není pravda. Takové hlody, co tam píšou. Že neměla na jídlo! My jsme to všichni dostali do schránky, tyhle jejich předvolební noviny. Maminku poznala celá řada dalších lidí. Volala mi to kamarádka a taky i švagrová z Blšan. S ČSSD už se spojil náš advokát, s nějakým místopředsedou strany v Praze, a prý chystají omluvu," sdělila deníku dcera paní z fotografie, Alena B. ze Solopysk u Loun. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…