Za zemanovce se nestydím, nic proti nim nemám. Mladý Rusnok žehlí útoky z Facebooku

27.08.2013 22:06

Syn premiéra Jiřího Rusnoka mírní svá vyjádření na adresu Strany práv občanů – zemanovci. Na Facebook si totiž dříve napsal, že se stydí, že byl dříve členem SPOZ. Na TV Nova však své názory vysvětlil.

Za zemanovce se nestydím, nic proti nim nemám. Mladý Rusnok žehlí útoky z Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Rusnok

"Já jsem byl od ledna 2011 do července 2013 členem SPOZ, ale stydím se za to. Bylo to mladické selhání á la Pavel Kohout (spisovatel) v 50. letech. Ale teď jsem pochopil, že socialismus je největší zlo a člověk se musí postarat sám o sebe," napsal na počátku srpna syn premiéra Michal Rusnok na svůj facebookový profil.

Nyní svá vyjádření mírní, byla prý špatně pochopena. "Já jsem to tak skutečně nemyslel, já jsem to tam napsal spíš, že se stydím za svoje názory, co jsem měl, kdysi," uvedl v pořadu.

„Není to nic vůči té straně, je to čistě soukromá záležitost,“ ujišťoval premiérův syn. „Vzhledem k tomu, že ještě teď studuju, tak už na tuhle činnost nemám čas,“ dodal.

Na sociální síti Facebook je přitom aktivní, co se politiky týče. Napsal zde například i status: „Sorry tati, já žádnej státní dluh splácet nebudu!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…