Zadlužení vojáci, špatná armáda. Hledač ruských vojáků svědčí

31.07.2022 20:32

Mezi ukrajinskými a ruskými bojovníky jsou velké rozdíly, uvedl v exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS Serhij, jenž vede na Ukrajině jednotku s drony, která má za úkol lokalizovat ruské vojáky.

Zadlužení vojáci, špatná armáda. Hledač ruských vojáků svědčí
Foto: Repro Youtube
Popisek: Ruský tank T-72B3

Serhij v rozhovoru mimo jiné hovořil o tom, že za Moskvu podle něj válčí hlavně zadlužení lidé hledající výdělek. „Rusové o sobě vždy tvrdili, že mají druhou největší armádu na světě,“ uvádí Serhij. „Že je to nepřemožitelná armáda s nepřemožitelnými vojáky,“ dodal. Podle něj však válka ukázala, že je to v první řadě stále ten sovětský systém, kde lidé nic neznamenají. 

Zároveň dodal, že jde o nebezpečné protivníky, neboť mají mnohem více lidí než my. „Ale jsme v 21. století a vítězí ta země, která je více technicky rozvinutá,“ zmínil Serhij.

Na ukrajinské straně jsou podle jeho slov často vzdělaní, mladí lidé, Rusové pak posílají docela jiné muže – často neplatící alimenty, mající dluhy, kteří jdou do armády, aby si vydělali. „Jedou sem jak na safari,“ uvedl Ukrajinec.

 

 

 

 

 

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…