Zastavte to, ubližujete lidem. Významný lékař v USA proti covid-očkování

04.01.2024 11:25

Hlavní chirurg amerického státu Florida chirurg Dr. Joseph A. Ladapo se obrátil na federální orgán USA s otázkou, zda jsou mRNA vakcíny proti covidu od firem Pfizer a Moderna dostatečně bezpečné a v prohlášení uveřejněním na internetových stránkách ministerstva zahraničí státu Florida žádal konec jejich používání.

Zastavte to, ubližujete lidem. Významný lékař v USA proti covid-očkování
Foto: pixabay.com
Popisek: Očkování - ilustrační foto

Na stránkách ministerstva zdravotnictví státu Florida visí žádost o zastavení očkování proti covidu mRNA vakcínami od společností Pfizer a Moderna. Pod výzvou je podepsán hlavní chirurg amerického státu Florida Dr. Joseph A. Ladapo, který se 6. prosince 2023 obrátil na komisaře Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) Spojených států amerických Dr. Roberta M. Califfova. Obrátil se také na Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), v jehož čele stojí doktorka Mandy Cohen.

Joseph A. Ladapo upozornil, že FDA už v roce 2007 upozornila na některá rizika mRNA vakcín. Jedním z nich údajně může být to, že některé buňky ze své klasické podoby projdou proměnou v buňky rakovinotvorné. Zpráva z roku 2007 také naznačuje, že po aplikaci vakcín podobného typu může dojít k chromozomální nestabilitě.

Na stránkách floridského ministerstva zdravotnictví se lze dočíst, že FDA ještě v prosinci 2023 na dopis Josepha Ladapa odpověděla, ale prý nedodala informace k žádné ze zmíněných oblastí. Ladapo proto veřejně označil mRNA vakcíny firem Pfizer a Moderna za potenciálně nebezpečné.

„Integrace DNA představuje jedinečné a zvýšené riziko pro lidské zdraví a integritu lidského genomu, včetně rizika, že DNA integrovaná do spermií nebo vajíček by mohla být přenesena na potomky příjemců vakcíny mRNA COVID-19. Pokud u mRNA vakcín COVID-19 nebyla posouzena rizika integrace DNA, nejsou tyto vakcíny vhodné pro použití u lidí,“ uvedl Ladapo.

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39604 lidí

Ministerstvo zdravotnictví amerického státu Florida doplnilo, že v duchu transparentnosti a vědecké integrity bude státní chirurg Dr. Joseph A. Ladapo pokračovat v hodnocení výzkumu souvisejícího s těmito riziky a poskytovat Floriďanům aktuální informace.

Když se Ladapo v roce 2021 stal hlavní tváří floridského ministerstva zdravotnictví, jako první krok nechal zrušit pravidla karantény pro školáky, kteří přišli do kontaktu s covidem. Server Florida Politics upozornil, že o pár dní později odmítl Ladapo nosit masku při debatách se senátorkou Tinou Polsky, která se v té době léčila s rakovinou. Když si Ladapo odmítl vzít masku i po žádosti, aby tak učinil, senátorka mu dala najevo, že by měl z její kanceláře urychleně odejít.

Senátorka tehdy poznamenala, že přijímá veškerá preventivní opatření, aby se ochránila před nákazou COVID-19. Pozitivní test znamená odložení její léčby a ona nechce riskovat.

Guvernér Ron DeSantis, který v roce 2021 Ladapa do funkce jmenoval, odmítal nošení respirátorů stejně striktně jako Ladapo.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Nu vida, jak se , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHonzaSouček , 04.01.2024 12:48:34
postupně ukazuje, že covid teror byl jeden velký experiment na lidstvu. Experiment, který mnozí zaplatili životem a mnozí podlomeným zdravím. A to ještě není známo vše, co experimentální vakcíny mohou v těle člověka způsobit za roky či desítky let. Bohužel osoby, které tento celosvětový experiment vymyslely a řídily, jsou nepostižitelné. Pro občany však z tohoto vyplývá jedno poučení, nikdy nevěřte politikům, zvláště jde-li o vaše zdraví.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…