Zastřelte grafika… Šéf ČSSD zval na Facebooku na akci v Ostravě

06.09.2013 15:34

Předvolební akce jsou v plném proudu a na sociálních sítích se do nich často zapojují také čelní představitelé partají. V pátek odpoledne tak učinil například Bohuslav Sobotka, předseda ČSSD.

Zastřelte grafika… Šéf ČSSD zval na Facebooku na akci v Ostravě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka (uprostřed)

Ten pro svých 4 871 přátel, což je jeden z nejhorších výsledků předsedů parlamentních stran, uvedl, že by je rád viděl v Ostravě.

"Sociální demokracie zahajuje zítra (7. září) volební kampaň a já bych byl velmi rád a bylo by mi velkou ctí, kdybyste se slavnosti v Ostravě zúčastnili. Co vás čeká? Příjemný den pro celou rodinu, který na Masarykově náměstí odstartuje ve 14:00 dětským dnem a zakončí jej koncert zpěváka Petra Koláře (19:00 – 20:00). Já před Vámi vystoupím v 16:00, dalšími řečníky budou kolega Lubomír Zaorálek či vzácný host ze Slovenska Robert Fico. A k vidění a slyšení toho bude mnohem víc… Všichni se na Vás těšíme!" uvedl Sobotka doslova.

Spolu s textem přiložil také pozvánku. A právě ta se několika jeho "fanouškům" příliš nelíbí. "Zastřelte grafika!" uvedl jeden z nich. "Šmoulí ráj," dodal jiný. Předseda ČSSD ani v jednom případě nereagoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…