Žatecká: Vládou s obviněným Babišem by ČSSD ztratila tvář

18.02.2018 16:00

Kandidátka na předsedkyni ČSSD Romana Žatecká chce sebevědomou stranu, které budou lidé věřit. Vládou s Andrejem Babišem, který byl obviněn z podvodu a je evidovaným spolupracovníkem komunistické Státní bezpečnosti, by ČSSD ztratila tvář, řekla v nominačním projevu delegátům dnešního sjezdu v Hradci Králové. Její slova přinesla ČTK.

Žatecká: Vládou s obviněným Babišem by ČSSD ztratila tvář
Foto: romana-zatecka.cz
Popisek: Zastupitelka České Lípy za ČSSD Romana Žatecká

„Pokud máme zastavit pád střemhlav k zemi, musíme udělat změnu,“ zdůraznila českolipská starostka Žatecká. Delegáti podle ní rozhodnou, zda ČSSD půjde novou cestou, nebo jen „mírně recyklovanou“.

Sociální demokraté se musejí podle Žatecké vrátit za voliči do hospod, kaváren a na pracoviště. Kandidátka straně nabídla také méně formalistické řízení, diskusi a krizové řízení k její ekonomické stabilizaci.

Žatecká zdůraznila, že nekandiduje kvůli stranickým kvótám na zastoupení žen, ale dobrovolně. ČSSD podle ní dovedla kvóty na hranici zdravého rozumu.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…