Zelenorudej ksindl, náš vůdce Bohouš, Matěj Stropnická. Důchodce sledoval Rakušany a trousil přitom perly

24.05.2016 9:10

Výsledek rakouských prezidentských voleb na sociální síti okomentoval také někdejší politik ODS, úspěšný bloger a podporovatel Alternativy pro Česko Petr Paulczyňski. Ten nyní žije jako spokojený důchodce, který to, co jej potěšilo či naštvalo v životě i v politice, spontánně svěřuje facebooku.

Zelenorudej ksindl, náš vůdce Bohouš, Matěj Stropnická. Důchodce sledoval Rakušany a trousil přitom perly
Foto: Archiv PP
Popisek: Petr Paulczyňski

Anketa

Jste spokojeni s výsledkem prezidentských voleb v Rakousku?

3%
95%
hlasovalo: 14504 lidí

Nejprve ironicky Rakušanům gratuloval k jejich „osvícené“ volbě. Obává se, že povede k další islamizaci země. Prý Rakušanům „umožní pětkrát denně mlátit hlavou o zem za kvílení muezína“.

Ve svém statusu se opřel také do českých proevropských činitelů. „Čekám jak se vyjádří Matěj Stropnický a jeho podruh Jakub Janda. To budou výblitky,“ napsal Petr Paulczyňski.

V dalších příspěvcích si Paulczyňski všímá toho, že nově zvolený rakouský prezident odmítá zavedení kontrol na hranicích s Itálií. Sdílel také příspěvek uživatele Ondřeje Ori Dachovského, který na sociální síti napsal: „Vida, konečně se počítání povedlo a zelenorudej ksindl v Rakousku nakonec vyhrál. Člověk s kampaní na téma ‚sral bych jako prezident i na výsledky voleb‘ Dobrodošli.“

Paulczyňski si také povzdechl, že pokud je prezidentem jím oblíbeného Rakouska člověk, kterého obdivuje Matěj Stropnický, má z toho smíšené pocity.

Další povzdech spojil pražskou Kliniku, obsazenou levicovými aktivisty, EU a korespondenční způsob hlasování: „Pomocí korespondenčních voleb zvítězí Klinika v celém eurosajuzu.“

V dalším příspěvku si stýská na nepřízeň osudu: „V Rakousku vyhrál bio terorista, v Čechách padají kroupy, na klinika fetujou jak kdyby jeli ve svým, Štěpánek začíná zvolna prohrávat a mě bolí hlava. Stojí to za hovno.“

Na závěr okomentoval to, že premiér Bohuslav Sobotka výsledek rakouských voleb přivítal. „Přeji mu mnoho úspěchů v jednání o rozšíření našich jaderných elektráren,“ vzkázal premiérovi ironicky.

Prezidentské volby v Rakousku dopadly velmi těsně. Vyhrál je sice kandidát zelených Alexander Van der Bellen, ovšem s náskokem pouhých 31 tisíc hlasů. Těsně tak porazil kandidáta Svobodných Norberta Hofera. Zajímavé je, že ve volebních místnostech zvítězil Hofer. Vítězství Van der Bellenovi přinesly až korespondenční hlasy.

Celé znění příspěvků Petra Paulczynského na jeho facebookovém profilu:

Gratuluji Rakušákům k jejich osvícené volbě, která jim vbrzku umožní pětkrát denně mlátit hlavou o zem za kvílení muezína. Alláhu Akbar.

Čekám jak se vyjádří Matěj Stropnická a jeho podruh Jakub Janda. To budou výblitky.

Nu co. Spotřeba sojového latte se dnes výrazně zvýší a bude to stříkat až do výše dospělého muže

Už to začíná. Alexander Van der Bellen odmítá zavedení kontrol na hranicích s Itálií

 

Tak.  (K příspěvku: Vida, konečně se počítání povedlo a zelenorudej ksindl v Rakousku nakonec vyhrál.

Člověk s kampaní na téma "sral bych jako prezident i na výsledky voleb)

 

Stane li se prezidentem mnou oblíbeného Rakouska člověk, jehož nezřízeně obdivuje Matěj Stropnická, mám z toho smíšené pocity.

Pomocí korespondenčních voleb zvítězí Klinika v celém eurosajuzu.

V rakousku vyhrál bio terorista, v Čechách padají kroupy, na klinika fetujou jak kdyby jeli ve svým, Štěpánek začíná zvolna prohrávat a mě bolí hlava. Stojí to za hovno.

Náš vůdce Bohouš včera vyjádřil nadšení nad výsledkem rakouských voleb. Přeji mu mnoho úspěchů v jednání o rozšíření našich jaderných elektráren

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…