Zeman smrdí, naznačil Pehe. A pak se nestačil divit, co přišlo

19.12.2021 20:24 | Ze sítí

Politolog Jiří Pehe se na twitterovém profilu nehezky vyjádřil o prezidentu Miloši Zemanovi. Podle něj je prezident jen jako bezvýznamný vagón odstavený na vedlejší kolej, z něhož se line už jen smrádek, když otevřete dveře. A právě za tato slova to Pehe velmi výrazně schytal.

Zeman smrdí, naznačil Pehe. A pak se nestačil divit, co přišlo
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Politolog, spisovatel a komentátor Jiří Pehe.

„Pan prezident je poté, co jmenoval Fialovu vládu, už jen jako starý, bezvýznamný vagón odstavený na vedlejší kolej, z něhož se line už jen smrádek, když otevřete dveře,“ napsal na svůj twitterový účet Pehe. 

Pan prezident je poté, co jmenoval Fialovu vládu, už jen jako starý, bezvýznamný vagón odstavený na vedlejší kolej, z něhož se line už jen smrádek, když otevřete dveře

— Jiří Pehe (@JiriPehe) December 19, 2021

„Jste neuvěřitelné prase, pane. Jeden žasne, jaké hnusy jste schopen napsat. Ostatně u vás, kteří se považujete za lepšolidi, to není nic neobvyklého...,“ ozvalo se však následně v reakcích na Peheho vyjádření.

„Prezident je pořád prezident, bezvýznamný Pehe je trvale bezvýznamný...,“ píše další.

„No vidíte a od vás se line smrádek i přes zavřené dveře,“ nešetří Peheho i další diskutér.

„Pehe, můžeš si podat ruku s Džamilou...,“ konstatuje další v narážce na někdejší ministryni Džamilu Stehlíkovou, která se v minulosti vyjadřovala k prezidentově zdravotnímu stavu.

„Dobrý den. Ano, máte pravdu – pan prezident ing. M. Zeman je již starý a asi i dost nemocný. Slušný člověk má ke starším a nemocným lidem úctu a chová se k nim slušně a s respektem. Pražská kavárna se ale těší z každé Zemanovy nemoci a nemůže se dočkat, až bude tančit na jeho hrobě,“ píše další diskutér.

„Havlovi pohrobci už vyměnili pravdu a lásku za lež a nenávist i ke starým lidem jako např. Zemanovi!“ dodal další.

Prezident Miloš Zeman byl dnes exkluzivním hostem na CNN Prima NEWS v Partii Terezie Tománkové. Ve své tradiční kanonádě pálil především do ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti), kterého označil za „slabý kus“. Ale přijal prý garance, že Lipavský bude pod kontrolou a bude postupovat podle programového prohlášení vlády. Poté prezident hlasitě volal po vyvázání se Česka z Green Dealu a důkladně vysvětlil, proč od zeleného údělu odejít musíme. Nakonec promluvil o svém zdraví a prozradil, že mu zakázali létání.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…